Δικηγόρος του Χάρβαρντ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει που βρίσκονται τα UFO (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δικηγόρος του Χάρβαρντ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει που βρίσκονται τα UFO (vid)
Ο Danny Sheehan δικηγόρος του Χάρβαρντ, αποκάλυψε ότι ξέρει που βρίσκονται τα UFO

Ο Danny Sheehan δικηγόρος στο Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ανέφερε πως η Γη, είναι γεμάτη από «εκατοντάδες UFO».

Η αναζήτηση της εξωγήινης ζωής στο σύμπαν είναι ένα θέμα που η ανθρωπότητα διερευνά εδώ και δεκαετίες, με τη NASA να ξεκινά πρόσφατα μάλιστα μια αποστολή ύψους 4 δισεκατομμυρίων που θα μπορούσε τελικά να μας δώσει τις απαντήσεις που επιθυμούμε.

Ο Daniel Sheehan συνεργάζεται με το The Disclosure Project, μια οργάνωση που ιδρύθηκε πριν από 30 και πλέον χρόνια και έχει ως στόχο να αποκαλύψει στοιχεία για εξωγήινη ζωή, ακόμη και γνώσεις για προηγμένη τεχνολογία από άλλα μέρη του σύμπαντος.

Ο Sheehan ισχυρίζεται πως πράγματι υπάρχουν UFO, αποκαλύπτοντας μάλιστα πού βρίσκεται η τοποθεσία τους.

 

Κάνοντας μια παρουσίαση εκ μέρους του New Paradigm Institute, του οργανισμού που ίδρυσε για να προσπαθήσει να αποκαλύψει τα υποτιθέμενα μυστικά, είπε: "Αυτά τα είδη βρίσκονται στον πλανήτη μας, ψηλά στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές και κάτω από τους θαλάσσιους πυθμένες του πλανήτη μας.

Μία από τις βάσεις τους βρίσκονται ακριβώς κάτω από την Μπάχα, στα νότια του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, σε ένα μέρος που ονομάζεται νησί Γκουανταλούπε - ή Isla Guadalupe.

«Το USS Nimitz τοποθετήθηκε εκεί για να τα παρακολουθεί, και έχουν παρατηρηθεί πάνω από 100 UFO που έρχονται και φεύγουν, κατεβαίνουν από το διάστημα και μπαίνουν κάτω από το νερό σε εκείνο το σημείο».

Το νησί Γκουανταλούπε είναι ένα νησί που βρίσκεται στο Μεξικού.

Οι μόνοι άνθρωποι που ζουν στο νησί είναι επιστήμονες, στρατιωτικοί που διαχειρίζονται τον μετεωρολογικό σταθμό του και, περιστασιακά, ψαράδες. Επισήμως, λιγότεροι από 150 άνθρωποι ζουν μόνιμα στο νησί.