Η γνωστή πορνοστάρ Riley Reid εξήγησε πώς έγινε το νούμερο ένα όνομα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών

Επιμέλεια: Newsroom
Η γνωστή πορνοστάρ Riley Reid εξήγησε πώς έγινε το νούμερο ένα όνομα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών
Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Riley Reid εξήγησε πως έγινε γνωστή και γιατί αποφάσισε να αποσυρθεί από τη βιομηχανία.

Μια από τις κορυφαίες πορνοστάρ μίλησε για τις εμπειρίες στον χώρο των ερωτικών ταινιών και εξήγησε τον απλό τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γίνει το νούμερο «1» όνομα της βιομηχανίας.

Η Riley Reid παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της βιομηχανίας ενηλίκων, ενώ έγινε η πιο περιζήτητη ηθοποιός στο PornHub το 2017.

Μάλιστα, τόσα χρόνια μετά, η 33χρονη παραμένει στο top 10 της λίστας με τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς, παρά το γεγονός ότι πριν τρία χρόνια αποκάλυψε ότι σκοπεύει να σταματήσει το πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σε μια εμφάνισή της στο podcast Shadow Banned πριν μερικούς μήνες, η Reid - το πραγματικό όνομα της είναι Ashley Mathews - ρωτήθηκε πώς έγινε η κορυφαία ηθοποιός πορνό.

 

Δίνοντας μια απλή εξήγηση, η Reid είπε: «Νομίζω ότι έγινε επειδή χαμογελάω στα βίντεο μου. Επίσης βοήθησε ότι είμαι φυσική».

Η νεαρή πορνοσταρ εισήχθη στο XRCO Hall of Fame το 2021, την ίδια χρονιά που υπολογίζεται ότι έβγαζε εξαψήφιο ποσό το μήνα από τους συνδρομητές της στο OnlyFans. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο η Reid αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στη καριέρα της και έτσι αποφάσισε να σταματήσει τις ερωτικές σκηνές με άνδρες.

Εξήγησε αυτή της την απόφασή σε ένα επεισόδιο του podcast «What They Don't Tell You» της Jordyn Jones.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ σχέση με αγόρια, η Reid εξήγησε: «Τα ραντεβού και οι σχέσεις ήταν πάντα πολύ δύσκολα». Σημείωσε δε ότι οι υποψήφιοι σύντροφοι της είχαν στο μυαλό τους μια «περσόνα» για εκείνη, εξηγώντας στη συνέχεια ότι: «ήταν δύσκολο να γνωρίσω κάποιον που [δεν] ήξερε ποια ήμουν. Όλοι με είχαν στο μυαλό τους ως Riley, οπότε ήταν πραγματικά δύσκολο να με ερωτευθούν ως Ashley».