Καρέ καρέ οι προσπάθειες μιας γυναίκας να σωθεί από πολικές αρκούδες που της επιτέθηκαν σε πάρκο (vid)

Καρέ καρέ οι προσπάθειες μιας γυναίκας να σωθεί από πολικές αρκούδες που της επιτέθηκαν σε πάρκο (vid)
Σε βίντεο που «κόβει» την ανάσα μια γυναίκα προσπαθεί να γλιτώσει από πολικές αρκούδες που της επιτέθηκαν σε ζωολογικό πάρκο.

Στο προσκήνιο έχει έρθει ένα περιστατικό που συνέβη σε ζωολογικό πάρκο του Βερολίνου το 2009. Οι επισκέπτες του πάρκου «πάγωσαν» όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας.

Η 32χρονη γυναίκα για άγνωστο λόγο έπεσε σε μια λίμνη στην οποία υπήρχε μια οικογένεια τεσσάρων πολικών αρκούδων. Μάλιστα, εκείνη την ώρα είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος πάνω από την λίμνη, καθώς οι υπάλληλοι του πάρκου ετοιμάζονταν να ταΐσουν τις αρκούδες.

Η γυναίκα πήδηξε στο νερό και κατευθύνθηκε προς τις αρκούδες, πιθανότατα για να τους δώσει φαγητό. Ωστόσο, αυτό όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα. Μία από τις αρκούδες άφησε το γεύμα και πλησίαζε απειλητικά την 32χρονη.

Τότε άρχισε να της επιτίθεται και να την δαγκώνει. Η γυναίκα όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπαθούσε να ξεφύγει. Οι φύλακες του πάρκου της έριξαν σκοινιά για να πιαστεί ενώ πετούσαν κρέας στις αρκούδες για να αποσπάσουν την προσοχή τους.

 

Τελικά η 32χρονη κατάφερε να πιαστεί από τα σκοινιά και οι φύλακες την τράβηξαν πάνω, με τα πλάνα να «κόβουν» την ανάσα.