Επίσκεψη στο «Γίδι»: Εκεί που ο Βασίλης Ακρίβος έχει φτιάξει τον «ναό της κρεατοφαγίας»

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Επίσκεψη στο «Γίδι»: Εκεί που ο Βασίλης Ακρίβος έχει φτιάξει τον «ναό της κρεατοφαγίας»
Αν αναζητάτε μια αυθεντική εμπειρία γαστρονομίας που εξυμνεί τη γεύση του καλού κρέατος, τότε το «Γίδι» είναι ο προορισμός σας.

Ο γνωστός σεφ, Βασίλης Ακρίβος, με την αγάπη και την τέχνη του στην παρασκευή εκλεκτών κρεατικών, έχει δημιουργήσει στο «Γίδι» στη Μεταμόρφωση έναν χώρο όπου η ποιότητα συναντά την αυθεντικότητα.

Το «Γίδι» είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος, όπου κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Η διακόσμηση είναι λιτή, αλλά με προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα σκηνικό που σε προδιαθέτει για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

@reader.gr Μπήκαμε στο Γίδι στη Μεταμόρφωση, τον «ναό της κρεατοφαγίας» και δοκιμάσαμε τα best sellers πιάτα του: Πίτσα προβατίνα, φρυγαδέλια, μπιφτέκια, μοσχαρίσιο καρπάτσιο και πατάτες-χάος. Στα highlights και το νέο του κρασί με την πιο «πιασάρικη» ετικέτα. Στην ξενάγηση ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Βασίλης Ακρίβος Kάμερα: @nstafilms Mοντάζ: @marian_marion Δημοσιογραφική Επιμέλεια: @g_baira ♬ πρωτότυπος ήχος - reader.gr

Ο Βασίλης Ακρίβος δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Στο «Γίδι» θα ανακαλύψετε μια πληθώρα επιλογών που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ζουμερές μπριζόλες και τρυφερά φιλέτα μέχρι τα best sellers του εστιατορίου, την πίτσα-προβατίνα, το μπιφτέκι και το φρυγαδέλι.

Το «Γίδι» δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο, αλλά ένας προορισμός για όσους εκτιμούν τη γεύση του καλού κρέατος. Αν είστε λάτρης της κρεατοφαγίας ή αναζητάτε έναν τόπο για να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περισταση, το «Γίδι» θα σας κερδίσει με τη μοναδική ποιότητα και την αυθεντική φιλοσοφία του.

Χασαποταβέρνα Γίδι

Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση

210 2828848

Βίντεο: Νεκτάριος Σταθόπουλος

Μοντάζ: Μαριάννα Αρφαρά