Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σπουδαία εμφάνιση και 4η θέση ο Παπαγγελής στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
Σπουδαία εμφάνιση και 4η θέση ο Παπαγγελής στο Παρίσι

bet365

O Nίκος Παπαγγελής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης στην ποδηλασία, κατακτώντας την 4η θέση στους Παραολυμιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Νίκος Παπαγγελής πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, κατέκτησε την 4η θέση στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία C2 στην ποδηλασία δρόμου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 23χρονος παραολυμπιονίκης από το Ρίο Πάτρας κάλυψε την απόσταση των 14,2 χλμ. σε 20:12.32, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον αγώνισμα.

Στο ίδιο αγώνισμα πριν από τρία χρόνια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ο Παπαγγελής είχε καταλάβει την 7η θέση.

Ο Γάλλος, Αλεξάντρ Λεαού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε 19:24.45, ο Βέλγος Εγουντ Βρόμαντ πήρε το ασημένιο σε 19:26.61 και ο Αυστραλός, Ντάρεν Χικς το χάλκινο σε 19:40.08.

Για τον Παπαγγελή οι Αγώνες στο Παρίσι έχουν και συνέχεια, καθώς στις 7 Σεπτεμβρίου θα πάρει μέρος στον αγώνα αντοχής στην κατηγορία C1-3.

@Photo credits: Nikos Karanikolas

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα