Jennifer "Jennicide" Leigh: Το όνειρο είναι αληθινό!

Pokerlobby.gr Team
Jennifer "Jennicide" Leigh: Το όνειρο είναι αληθινό!

bet365

Η Jeniffer Leigh (ή Jennicide, όπως είναι το ψευδώνυμό της) είναι το όνειρο κάθε παίκτη πόκερ – και όχι μόνο: παίζει πόκερ με μερικά αξιόλογα αποτελέσματα, αγαπά τα games σχεδόν όσο και το Linux της και μας απέδειξε αυτές τις μέρες ότι έχει μέχρι και πολιτική άποψη.

Όπως ίσως καταλάβατε και από τις φωτογραφίες, η Jennifer είναι επιπλέον μοντέλο – και μάλιστα έχει κάνει μερικές τολμηρές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά.

Η 28άχρονη αμερικανίδα παίζει πόκερ από το 2004 και μερικά από τα πιο σημαντικά της αποτελέσματα περιλαμβάνουν cashes σε World Poker Tour, World Series of Poker και στο PokerStars Caribbean Adventure.

Αυτές τις μέρες η Jennifer εκτός των άλλων ασχολείται και με την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα, σχολίασε πολύ έντονα την ομιλία του Barak Obama την προηγούμενη εβδομάδα. Την είδαμε στο Twitter να μαλώνει με έναν από τους followers της, λέγοντας ότι «είναι χαμένοι μόνο όσοι πιστεύουν στα ψέματα της κυβέρνησης που καταρρέει».

Τελικά, άλλοι τόποι, ίδια προβλήματα.

Α, και άλλες γυναίκες…!

PokerLobby.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα