Υδραϊκός – Βουλιαγμένη: 14-16 (πέν.): Οι «μπέμπηδες» επέζησαν στο θρίλερ

Υδραϊκός – Βουλιαγμένη: 14-16 (πέν.): Οι «μπέμπηδες» επέζησαν στο θρίλερ

bet365

H Βουλιαγμένη αποκλείοντας τον Υδραϊκό στα πέναλτι πέρασε στον 17ο τελικό της ιστορίας της στο Κύπελλο Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, ήταν θρίλερ, η Βουλιαγμένη νίκησε τον Υδραϊκό με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι και με συνολικό σκορ 16-14 πέρασε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Την Κυριακή (17/4, 19:00, ΕΡΤ) θα παίξει κόντρα στον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό, διεκδικώντας τον 5ο κύπελλο της ιστορία της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, με αποκρούσεις στα δύο πρώτα πέναλτι των Γιάνκοβιτς και Πρέκα έβαλε τις βάσεις για την τελική νίκη.

Στην απέναντι εστία οι Καπότσης, Μυλωνάκης, Κουρούβανης και Καλογερόπουλος ευστοχούσαν, στέλνοντας τη Βουλιαγμένη στον τελικό.

Στην κανονική διάρκεια υπήρξαν επτά ισοπαλίες στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Υδραϊκός κάλυψε διαφορά τριών γκολ, προηγήθηκε 12-11 με τον Πρέκα στα 2:15 πριν από το τέλος, αλλά ο Λόζινα έκανε το 12-12 στα 54’’ και ο ημιτελικός κρίθηκε στα πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-5, 3-1, 3-3

Τα πέναλτι: 2-4

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Αλμύρας 2, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 2, Άντζιτς 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης
ΝΟ Βουλιαγμένης (Χέρβο Κολιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης 2, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα