Challenger Cup: Για την πρόκριση στην οκτάδα οι Απόλλων Σμύρνης και Υδραϊκός

Newsroom
Challenger Cup: Για την πρόκριση στην οκτάδα οι Απόλλων Σμύρνης και Υδραϊκός

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Υδραϊκός είναι οι εκπρόσωποι της ελληνικής υδατοσφαίρισης στο νεοσύστατο Challenger Cup που κάνει πρεμιέρα σε τέσσερις ομίλους, από όπου θα προκύψουν οι ομάδες του προημιτελικού γύρου.

Μια νέα διοργάνωση της Len στην υδατοσφαίριση ανδρών, το Challenger Cup κάνει πρεμιέρα αυτό το τριήμερο και βρίσκει δύο ελληνικές ομάδες τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Υδραϊκό να διεκδικούν την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση.

Δεκαπέντε ομάδες, κατανεμημένες σε τέσσερις ομίλους θα παίξουν για τα δύο εισιτήρια ανά γκρουπ στα διπλά ματς της προημιτελικής φάσης του Ιανουαρίου.

Στο Κραν της Σλοβενίας ο Απόλλων, το πρόγραμμά του

Ο Απόλλων Σμύρνης μετέχει στον Α' Όμιλο που διοργανώνει η Τρίγκλαβ Κραν στο Κραν της Σλοβενίας, με τη συμμετοχή επίσης η δανική Κάστρουπ με τη γερμανική Λούντβισμπουργκ, με την ελληνική ομάδα να έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση.

Πρώτη αντίπαλός του η Λούντβισμπουργκ την Παρασκευή (11/11, 19:30) με τον τεχνικό της ομάδα Νίκο Δεληγιάννη να δηλώνει στο apollonwaterpolo.gr: «Έχουμε τη φιλοδοξία να πάμε πολύ πιο μακριά από εδώ, από αυτόν τον όμιλο, και νομίζω ότι έχουμε και τις δυνατότητες.

Στα προκριματικά του Challenger παίζουν oμάδες που έδειξαν ότι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο επίπεδο της προηγούμενης ευρωπαϊκής φάσης στην οποία μετείχαν, οπότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε την υποχρέωση να τις περάσουμε, με δεδομένο ότι θέλουμε να φτάσουμε μακριά.

Είμαστε καλά, είμαστε έτοιμοι, είμαστε υγιείς και το βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να δώσουμε συνέχεια στη βελτίωση που παρουσιάζουμε αγωνιστικά».

To πρόγραμμα του Απόλλωνα
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
19:30 Απόλλων Σμύρνης – Λούντβισμπουργκ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου
19:30 Απόλλων Σμύρνης – Κάστρουπ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου
12:45 Τρίγκλαβ Κραν – Απόλλων Σμύρνης

Στο Νόβακι της Σλοβακίας ο Υδραϊκός, το πρόγραμμά του

Ο Υδραϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση στην πόλη Νόβακι της Σλοβακίας, με αντιπάλους την ομώνυμη ομάδα, τη Γαλατασαράι και την ισπανική Τενερίφη.

Το πρόγραμμα του Υδραϊκού

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
18:00 Υδραϊκός - Τενερίφη

Σάββατο 12 Νοεμβρίου
18:00 Υδραϊκός - Γαλατασαράι

Κυριακή 13 Νοεμβρίου
12:00 Νόβακι - Υδραϊκός

Συνοπτικά οι όμιλοι

Α’ Γκρουπ: Νόβακι (Σλοβακία), Γαλατασαράι (Τουρκία), Υδραϊκός, Τενερίφη (Ισπανία)

Β’ Γκρουπ: Τεράσα (Ισπανία), Χετ Ραβίν (Ολλανδία), ΑΣΑ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Γ’ Γκρουπ: Σεράγεβο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης (Τουρκία), Κόζιτσε (Σλοβακία)

Δ’ Γκρουπ: Τρίγκλαβ Κραν (Σλοβενία), Κάστρουπ (Δανία), Απόλλων Σμύρνης, Λούντβισμπουργκ (Γερμανία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα