Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Μπραΐμης ξανά μαζί

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Μπραΐμης ξανά μαζί

bet365

O Διονύση Μπραΐμης επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης, για να τον ενισχύσει στην περιφερειακή γραμμή.

Επιστροφή με αγωνιστική και συναισθηματική αξία, για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Διονύση Μπραΐμη για τη σεζόν 2024-2025.

Ο 24χρονος περιφερειακός, μετά από διάλειμμα ενός έτους επιστρέφει εκεί όπου αγάπησε και αγαπήθηκε! Αγωνίστηκε στην «ελαφρά ταξιαρχία» τη χρυσή σεζόν της κατάκτησης του LEN Challenger Cup (2022-2023) έχοντας καθοριστική συμβολή στη μεγάλη αυτή πορεία, αναπτύσσοντας, παράλληλα, ισχυρούς και αμφίδρομους δεσμούς αγάπης με το σωματείο, τον κόσμο και όλους στην ομάδα.

Κανείς εξάλλου δεν μπορεί να ξεχάσει την εικόνα του Διονύση Μπραΐμη να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή στην εξέδρα μετά τον θρίαμβο στην Τεράσα με την ντουντούκα στα χέρια και σχεδόν αγκαλιά με τους Απολλωνιστές φιλάθλους!

Ο γεννηθείς στις 8 Νομεβρίου 2000 περιφερειακός, προσέφερε τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά στον Απόλλωνα όντας η ψυχή της ομάδας στα αποδυτήρια και επιστρέφει στους «κυανόλευκους» μετά την περυσινή επιτυχημένη παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Διονύσης Μπραΐμης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, δήλωσε για την επιστροφή του στους «κυανόλευκους»: «Χαίρομαι που επιστρέφω στον Απόλλωνα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και η χρόνια να κυλήσει με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και όλα τα καλά στον κόουτς Δεληγιάννη, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για την εξέλιξη της ομάδας. Τέλος, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Πέταρ και με τους παλιούς μου συμπαίκτες».

Ο 24χρονος σήμερα περιφερειακός έχει ήδη επτά χρόνια εμπειρίας στη μεγάλη κατηγορία. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού και έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2017-18, φορώντας το σκουφάκι του Εθνικού, για να ακολουθήσει μία διετία στη Γλυφάδα και ακόμη μία στον Πανιώνιο πριν την πρώτη του μεταγραφή στον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2022.

Υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και μάλιστα ήταν μέλος της εθνικής Εφήβων που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο, το 2018 στο Σομπατέλι με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Αλαμάνο. Διονύση, καλώς όρισες και πάλι στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα