Ολυμπιακός: Με όπλο την άμυνα, πέρασε και από το Σπλιτ, τρία στα τρία στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: Με όπλο την άμυνα, πέρασε και από το Σπλιτ, τρία στα τρία στο Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Σπλιτ, οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν τη Γιαντράν με 13-8 και πέτυχαν το τρία στα τρία στον Α' Όμιλο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του και στο Champions League, με όπλο την αμυντική λειτουργία οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εκτός έδρας τη Γιαντράν Σπλιτ με 13-8, φθάνοντας στις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον Α' Όμιλο.


Η πειραϊκή ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα από τα πρώτα δευτερόλεπτα και με γκολ των Βάμος και Φουντούλη προηγήθηκαν 2-0, έπειτα από σχεδόν έξι αγωνιστικά λεπτά.

Ο Χιώτης περιφερειακός έδωσε ξανά αέρα δύο γκολ στον Ολυμπιακό, 3-1 και παρά την αντίδραση από την κροατική ομάδα, που ισοφάρισε σε 3-3, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς με δύο σερί γκολ στον παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το 5-3 για τον Ολυμπιακό στο 1ο ημίχρονο.

Στο 3ο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν τρεις φορές στο γκολ, όμως οι Μπούσλιε, Γενηδουνιάς και Παπαναστασίου κρατούσαν τον Ολυμπιακό στο +2, με το 3ο οκτάλεπτο να τελειώνει με σκορ στο 8-6.

Στην τελευταία περίοδο η άμυνα έπιασε ξανά δουλειά, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει λύσεις στην επίθεση, με τους Παπαναστασίου και Δερβίση να κάνουν το 11-7 (4:19), κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για τον Ολυμπιακό, που κράτησε τη Γιαντράν στα 8/27 σουτ (29,6%).

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-3, 2-5.


Γιαντράν Σπλιτ (Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 2, Στόγιανατς, Τσάγκαλι 3, Μπούτιτς, Τομάσοβιτς, Μπούκιτς, Ζόβιτς, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς (9/17 αποκρούσεις, 52,9%), Γκίλλας 0/2, Βάμος 2/3, Γενηδουνιάς 2/5, Φουντούλης 2/6, Γούβης, Δερβίσης 1/1, Μπούσλιε 1/2, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3/7, Κολόμβος 0/2, Παπαναστασίου 2/6, Ζερδεβάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα