Προ Ρέκο: H πληρωμένη απάντηση στον Μαουρίτσιο Σάρι

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Μαουρίτσιο Σάρι προκάλεσε ξανά με τις δηλώσεις του.

bet365

O τεχνικός της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Προ Ρέκο στο θέμα των μεταγραφών και η πρωταθλήτρια Ιταλίας απάντησε με το δικό της σχόλιο στον Ναπολιτάνο προπονητή.

Η Λάτσιο «πετάει» από νίκη σε νίκη στη Serie A. H ομάδα της Ρώμης περνώντας από την έδρα της Σπέτσια με 3-0, σημείωσε την 4η σερί νίκη της και την 7η στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, που την έχουν εδραιώσει για τα καλά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέχρι εδώ όλα καλά, γιατί ο τεχνικός της Μαουρίτσιο Σάρι για άλλη μια φορά κατάφερε να προκαλέσει πολλά σχόλια με τις δηλώσεις του.

Ο 64χρονος Ναπολιτάνος στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε πόσους παίκτες θα ζητούσε από τον πρόεδρο Λοτίτο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Σάρι απάντησε: «Πόσους παίκτες θα ζητούσα από τη Λοτίτο; Θα ζητούσα 11 για το πρωτάθλημα, 11 για το κύπελλο (μια από τις διοργανώσεις της UEFA) και 11 για το κύπελλο Ιταλίας, όπως έκανε η Προ Ρέκο στην υδατοσφαίριση».

Ο Σάρι προφανώς θα έφερε στο μυαλό τους τις εποχές των «παχιών» αγελάδων, όταν η Προ Ρέκο είχε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, διεκδικώντας όλα τα τρόπαια που διεκδικούσε.

Η αντίδραση της ομάδας από τη Λιγουρία δεν άργησε να έρθει, η δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης αντί ανακοίνωσης απάντησε με σχόλιο σε ανάρτηση στα social media: «Αγαπητέ Μαουρίτσιο Σάρι, είσαι 10 χρόνια πίσω: έχουμε 16 παίκτες, λιγότερους από αυτούς που προπονείς. Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετοί για να μην είμαστε εκτός Ευρώπης ήδη από τον Μάρτιο».

Η δηκτική αναφορά είναι για τη Λάτσιο, η οποία μετά τον αποκλεισμό στους ομίλους του Europa League, αποκλείστηκε από την Άλκμααρ στη φάση των «16» του Conference League, ενώ στο Κύπελλο Ιταλίας η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά και από τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους τον Φεβρουάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα