Champions League: Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και ο Κωνσταντίνος Κάκαρης εξασφάλισαν θέση για το Final 8 από τον Β' Όμιλο

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και ο Κωνσταντίνος Κάκαρης, εξασφάλισαν θέση στο Final 8 του Champions League,

bet365

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ του Κωνσταντίνου Κάκαρη καπάρωσαν το 4ο εισιτήριο του Β' Ομίλου για το Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι.

Οριστικοποιήθηκε η τετράδα των ομάδων από τον Β' Όμιλο του Champions League για το Final 8 της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι (31 Μαΐου-3 Ιουνίου).

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι αυτή που πήρε το 4ο και τελευταίο εισιτήριο, μετά τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής. Η κροατική ομάδα παρά την εκτός έδρας ήττα της από τη Μαρσέιγ με 15-11, εξασφάλισε την πρόκριση, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά και τη 14η αγωνιστική υπερτερεί τόσο της γαλλικής ομάδας, όσο και της ισπανικής Σαμπαντέλ.


Ο Κωνσταντίνος Κάκαρης σημείωσε ένα γκολ για τη Γιουγκ απέναντι στη Μαρσέιγ, η γαλλική ομάδα παρά το εντυπωσιακό ντεμαράζ (την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη Φερεντσβάρος με 13-7), δεν πρόλαβε το τρένο πρόκρισης καθώς ζητούσε νίκη με πέντε τουλάχιστον πέντε γκολ, καθώς στο Ντουμπρόβνικ είχε ηττηθεί με 14-9. Η κροατική ομάδα στο Final 8 θα παίξει με την πρώτη του Α΄ Ομίλου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπου θα είναι η Μπαρτσελονέτα.

Από εκεί και πέρα η Μπρέσια ηττήθηκε από τη Φερεντσβάρος 10-6 στη Βουδαπέστη, με τον Στέλιο Αργυρόπουλο να σημειώνει δύο γκολ για την ουγγρική ομάδα.

Παρά την ήττα της η Μπρέσια χρειάζεται έναν βαθμό στον εντός έδρας με τη Γιουγκ την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να διατηρήσει την πρώτη θέση και να αντιμετωπίσει-εκτός εκπλήξεων- τη Βουλιαγμένη στον προημιτελικό του Final 8.

H διοργανώτρια της τελικής φάσης Νόβι Μπέογκραντ, των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη, νίκησε την Όρβοσι στην Ουγγαρία με 11-9 και εξασφάλισε τουλάχιστον τη 2η θέση κι αν παραμείνει σε αυτή στον προημιτελικό του Final 8 θα αντιμετωπίσει τον 3ο του Α' ομίλου, που αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός.

Η Φερεντσβάρος, ως 3η του Β' Ομίλου διασταυρώνεται με τον 2ο του Α' Ομίλου, όπου αυτή τη στιγμή είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Β' Όμιλος

13η αγωνιστική
Σπαντάου Βερολίνου-Σαμπαντέλ 10-11
Μαρσέιγ-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 15-11
Όρβοσι-Νόβι Μπέογκραντ 9-11
Φερεντσβάρος-Μπρέσια 10-6

Η βαθμολογία
(Σε 13 αγωνιστικές)

1.Μπρέσια 31
2.Νόβι Μπέογκραντ 29
3.Φερεντσβάρος 25
4.Γιουγκ 16
----------------------------
5.Μαρσέιγ 13
6.Σαμπαντέλ 13
7.Σπαντάου 11
8.Όρβοσι 10

Η τελευταία αγωνιστική (14η-23/5)
Νόβι Μπέογκραντ-Σπαντάου
Μπρέσια-Γιουγκ
Όρβοσι-Μαρσέιγ
Φερεντσβάρος-Σαμπαντέλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα