O Κώστας Κάκκαρης υποψήφιος για κορυφαίος παίκτης στον κόσμο για το 2022

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Κωνσταντίνος Κάκαρης με το σκουφάκι της εθνικής ομάδας

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κάκαρης είναι ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για τον κορυφαίο παίκτη του 2022, όπως τους παρουσίασε η Διεθνής Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (World Aquatics).

Τα καλά νέα για τον Κωνσταντίνο Κάκκαρη συνεχίζονται, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση απόκτησής του από την Προ Ρέκο, ο διεθνής φουνταριστός βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για τον κορυφαίο παίκτη μέσα στο 2022, όπως τους παρουσίασε η Διεθνής Ομοσπονδία (World Aquatics).

Η World Aquatics ανακοίνωσε τις υποφήφιες τετράδες σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες ο Κάκαρης θα έχει «αντιπάλους» δυο παίκτες που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης με την Προ Ρέκο, τον Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο και τον Αμερικανό φουνταριστό Μπεν Χάλοκ, ενώ στην 4άδα βρίσκεται και ο αρχηγός της Μπαρτσελονέτα και της εθνικής Ισπανίας, Φελίπε Περόνε.

andres fina

Όπως ανακοινώθηκε ο νικητής και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα (14-30 Ιουλίου). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέσα από τη σελίδα της World Aquatics στο Instagram και η ψηφοφορία θα είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες ανά άθλημα την επόμενη εβδομάδα.

women fina

Τo τελικό αποτελέσματα των αθλητών της χρονιάς θα είναι ένας συνδυασμός ψηφοφορίας του κοινού, μέσω των ιστοριών του World Aquatics Instagram και της ψηφοφορίας της επιτροπής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα