Βλαχόπουλος: Το «ευχαριστώ» στα μέλη της εθνικής ομάδας και την ηγεσία της ΚΟΕ

Βλαχόπουλος: Το «ευχαριστώ» στα μέλη της εθνικής ομάδας και την ηγεσία της ΚΟΕ

bet365

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος με μήνυμά του ευχαρίστησε την ηγεσία της ΚΟΕ και τα μέλη της εθνικής ομάδας για τη στήριξή τους στο οικογενειακό του πρόβλημα.

O Άγγελος Βλαχόπουλος θα είναι ο μεγάλος απόντας της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχώρησε τη Δευτέρα (10/7) για την Ιαπωνία, χωρίς τον Βλαχόπουλο, που αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα στο πλευρό της μητέρας του, που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο διεθνής παίκτης με μήνυμα μέσω των social media, θέλησε να ευχαριστήσει την ηγεσία της KOE, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο καθώς και τους συμπαίκτες του για τη στήριξη κια την υπομονή που έδειξαν.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Βλαχόπουλος έγραψε: «Τώρα που η ομάδα ταξιδεύει για τη Φουκουόκα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Γιαννόπουλο, τον προπονητή κύριο Βλάχο και τους συνεργάτες του, καθώς και σε όλους τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα για την κατανόηση, την υπομονή και την στήριξή τους.

Ξέρω πολύ καλά ότι η μητέρα μου θα ήθελε να είμαι εκεί μαζί τους, αλλά πιστεύω ότι κάθε φορά που θα ανοίγει τα μάτια της στην εντατική, θα παίρνει δύναμη βλέποντάς με δίπλα της».


 

Τελευταία Νέα