Η κλήρωση για Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Εθνικό και Άλιμο στα προκριματικά του Champions League στο πόλο γυναικών.

Δημήτρης Ντζάνης
Η κλήρωση για Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Εθνικό και Άλιμο στα προκριματικά του Champions League στο πόλο γυναικών.

bet365

Οι Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Εθνικό και Άλιμος έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Champions League στο πόλο γυναικών.

Τέσσερις ελληνικές ομάδες πήραν μέρος στην κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Οι 20 συνολικά ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους των πέντε. Οι Γλυφάδα και Άλιμος θα παίξουν στον Α' όμιλο στη Βουδαπέστη, ο Εθνικός στον 2ο στη Μιλούζ της Γαλλίας και η Βουλιαγμένη στον 3ο στο Ματαρό της Ισπανίας.

Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου και οι τρεις πρώτες ομάδες ανά όμιλο, σύνολο 12, θα πάνε στη φάση των ομίλων, όπου ήφδη βρίσκονται ο Ολυμπιακός, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, η ουγγρική Έγκερ και η Οριτσόντε Κατάνια.

Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί σε τέσσερα γκρυυπ των τεσσάρων ομάδων, όπου έπειτα από έξι αγωνιστικές, οι δύο πρώτες ανά όμιλο θα συνεχίσουν στο Final-4 (20–21 Απριλίου 2024).΄

Οι οκτώ ομάδες που θα αποκλειστούν από το Champions League, θα συνεχίσουν στο Euro Cup.

Οι όμιλοι των προκριματικών

Α' (Βουδαπέστη): Ουίπεστ (Ουγγαρία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Γλυφάδα (Ελλάδα), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), Άλιμος (Ελλάδα).

Β' (Μιλούζ): Πάντονα (Ιταλία), Μεντιτεράνι (Ισπανία), Εθνικός (Ελλάδα), Μιλούζ (Γαλλία), Τεργέστη (Ιταλία)

Γ' (Ματαρό): Ματαρό (Ισπανία), Βουλιαγμένη (Ελλάδα), Τεράσα (Ισπανία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Ντε Ζάαν (Ολλανδία)

Δ' (Ρώμη): Ντουναϊσβάρος (Ουγγαρία), Ρόμα (Ιταλία), Λιλ (Γαλλία), Σαντ Αντρέου (Ισπανία), Νανσί (Γαλλία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα