Βουλιαγμένη: Με άνεση και την Οραντέα, το πρόγραμμά της στους ομίλους του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βουλιαγμένη νίκησε με άνεση την Οραντέα με 14-5 και με τρεις νίκες πέρασε στους ομίλους του Champions League,

bet365

Η Βουλιαγμένη νίκησε με άνεση την Οραντέα με 14-5 και με τρεις νίκες πέρασε στους ομίλους του Champions League, όπου θα κάνει πρεμιέρα από τη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ.

Η Βουλιαγμένη έχοντας εξασφαλίσει από το Σάββατο (9/9) την παρουσία της για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους του Champions League, oλοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον Γ' όμιλο των προκριματικών επικρατώντας στη Ρουμανία της γηπεδούχου Οραντέα με 14-5.

Οι «μπέμπηδες» με τρεις νίκες κατέκτησαν την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο και θα συνεχίσουν την πορεία τους στον Δ' όμιλο των ομίλων του Champions League.

Εκεί σε όμιλο τεσσάρων ομάδων θα αντιμετωπίσουν τις Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία) και Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), με στόχο την κατάληψη μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οραντέα-Βουλιαγμένη 5-14

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-4, 2-4.

Οραντέα: Μπελενιέσι 1, Νεγκρεάν 1, Βέλκιτς 1, Βάνσικ 1, Ρέμες 1.

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης.

Το πρόγραμμα της Βουλιαγμένης στον Δ' Όμιλο

1η αγωνιστική 27 Σεπτεμβρίου
Μαρσέιγ - Βουλιαγμένη

2η αγωνιστική 7 Οκτωβρίου
Βουλιαγμένη-Μπαρτσελονέτα

3η αγωνιστική 18 Οκτωβρίου
Σπαντάου - Βουλιαγμένη

4η αγωνιστική 31 Οκτωβρίου
Βουλιαγμένη - Μαρσέιγ

5η αγωνιστική 21 Νοεμβρίου
Μπαρτσελονέτα - Βουλιαγμένη

6η αγωνιστική 5 Δεκεμβρίου
Βουλιαγμένη - Σπαντάου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα