Απόλλων Σμύρνης: Οριακή ήττα και από την Μπαρτσελόνα, συνεχίζει στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Αλέξανδρος Αλαμάνος με τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 12-11 στον τελευταίο του αγώνα στον προκριματικό όμιλο του Champions League στο Ανόβερο, όμως συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Euro Cup.

Όπως με το Ανόβερο και τον Ερυθρό Αστέρα, έτσι και με την Μπαρτσελόνα, ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε οριακή ήττα, αυτή τη φορά με 12-11 από την ισπανική ομάδα στον τελευταίο του αγώνα στον Α' όμιλο των προκριματικών του Champions League.

Η ελληνική ομάδα και κάτοχος του Challenger Cup επιστρέφει από το Ανόβερο με μια σημαντική νίκη γοήτρου επί της ιστορικής Χόνβεντ και με τις σκέψεις πως η πορεία του θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αν είχε στη σύνθεσή της τον βασικό φουνταριστό Μανώλη Σολανάκη, που τραυματίστηκε λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι στο Ανόβερο.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει στο Euro Cup και θα περιμένει το αποτέλεσμα της κλήρωσης που θα γίνει τη Δευτέρα (11/9).

Από τον προκριματικό όμιλο στο Ανόβερο, ο Ερυθρός Αστέρας με τέσσερις νίκες πήρε την 1η θέση και πάει στον Γ' Όμιλο του Champions League, μαζί με τις Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία) και Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο).

Μπαρτσελόνα - Απόλλων Σμύρνης 12-11

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 4-3, 2-3.

Μπαρτσελόνα (Ίοσεπ): Βέιχ 1, Λινάρες 2, Βαλς 1, Πρατ 1, Ραμόν 1, Μπετράν 4, Γκόμα 2,

Απόλλων Σμύρνης (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τόττης, Καβουσανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα