Άλιμος: Ανώδυνη ήττα από την Ουίπεστ, το ταξίδι στο Champions League συνεχίζεται

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Άλιμος συνεχίζει στο Champions League

bet365

Ο Άλιμος ηττήθηκε από την Ουίπεστ με 12-7, όμως έκλεψε την παράσταση με την παρουσία του στη Βουδαπέστη και την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.

O Άλιμος ήθελε να βάλει το «κερασάκι» στην τούρτα στο μαγικό τριήμερο που έζησε στον Α' προκριματικό όμιλο της Βουδαπέστης, να φθάσει σε ένα απίστετυτο τέσσερα στα τέσσερα.

Για την πρωτάρα ομάδα του Αλίμου το απόλυτο δεν ήρθε, στο τελευταίο του αγώνα ηττήθηκε από την Ουίπεστ με 12-7, όμως κανένα πρόβλημα.
Η ελληνική ομάδα επιστρέφει στη βάση της και το ταξίδι στο Champions League και στη φάση των «16» συνεχίζεται.

Ο Άλιμος πάλεψε απέναντι στην Ουίπεστ, για τρία οκτάλεπτα, όμως οι αποβολές με αντικατάσταση για τις Κούλχας και Τσιμάρα σε διάστημα 14 δευτερολέπτων στην αρχή της 4ης περιόδου, ήταν καθοριστικές. Η Ουίπεστ με σερί 3-0 προηγήθηκε με 11-6, τελειώνοντας το παιχνίδι.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-3, 4-1.

Ουίπεστ: Αουμπέλι 2, Μαζάι 1, Χάιντου 1, Λεντβάι 1, Βάρο 2, Μπάκσα 1, Ζέγκεντι 1, Ριμπάνσκα 1, Νάγκι 2.

Άλιμος (Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή , Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Ηρώ Καρυπίδου 1, Κούλχαας, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Τσιμάρα 2, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα