Ήττα στο τέλος για τον Εθνικό από τη Φερεντσβάρος για το Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Η Ειρήνη Νίνου με το σκουφάκι του Εθνικού

bet365

Ο Εθνικός στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άντεξε στην αντεπίθεση της Φερεντσβάρος και γνώρισε την ήττα με 12-11 για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Εθνικός έχασε την ευκαιρία να φύγει από τη Βουδαπέστη με τη νίκη απέναντι στη Φερεντσβάρος, με την ουγγρική ομάδα να επικρατεί 12-11 για την 4η αγωνιστική του Γ΄ Ομίλου του Champions League.

H πειραϊκή ομάδα με τρία γκολ από την Ειρήνη Νίνου προηγήθηκε 4-3 στο 1ο οκτάλεπτο. Η Φερεντσβάρος πήρε την πρωτοπορία στο 2ο οκτάλεπτο, με τη Μιχαΐλοβιτς να ισοφαρίζει σε 7-7 για τον Εθνικό.

Με γκολ των Νίνου, Χατζηκυριακάκη και Κανετίδου ο Εθνικός ξέφυγε με 10-7, με την Πόζε να μειώνει σε 10-8, πριν οι ομάδες μπουν στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Εκεί η Τορνάρου έδωσε νέο προβάδισμα για τον Εθνικό με 11-10 (6:08), όμως οι Πόζε (5:38) και Τοθ-Σαμπάι (2:15) έγραψαν το τελικό 12-11, με τον Εθνικό να σπαταλά στη συνέχεια δύο επιθέσεις στην παίκτρια παραπάνω.

 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ματαρό νίκησε την Έγκερ με 18-6 στη Βαρκελώνη, με την ισπανική ομάδα να χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την 1η θέση και την πρόκριση στo Final 4.

Oι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα γίνουν τον Μάρτιο, με τον Εθνικό να υποδέχεται την Εγκερ στις 9/3 και να ολοκληρώνει την παρουσία του με το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ματαρό (23/3).

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-3, 1-3, 4-1

Φερεντσβάρος (Λάζλο Γκερέντας): Γκουρισάτι 6, Πόζε 2, Κούνα 1, Τοθ-Σάμπαϊ 2, Ντοεμσοέντι 1.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Κλαψιανού, Κατσίμπρη, Τέρνερ 1, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη 1, Αλκηστη Μπενέκου, Μιχαΐλοβιτς 1, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Μαυρωτά.

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)

1.Ματαρό 12
----------------
2.Φερεντσβάρος 6
3.Εθνικός 4
4.Εγκερ 2

@Photo credits: INTIME, Νίκος Βήχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα