Tρομερή «οράνιε» ανατροπή η Βουλιαγμένη και ραντεβού με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
H Μπριτζίτ Σλίκινγκ με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης

bet365

Οι Ολλανδές Μπριτζίτ Σλίκινγκ και Κίτι Λιν Γιάουστρα με γκολ στο τελευταίο λεπτό χάρισαν στη Βουλιαγμένη την εκτός έδρας νίκη επί της Μεντιτεράνι 11-10 για το Champions League. H πρωτιά στον όμιλο και η πρόκριση στο Final 4 θα κριθεί τον Μάρτιο απέναντι στον Ολυμπιακό

Η Βουλιαγμένη βρέθηκε μπροστά στο φάσμα της ήττας στην έδρα της Μεντιτεράνι, όμως στο τελυεταίο λεπτό με δύο... ολλανδικά γκολ πήρε τη νίκη με 11-10 για την 4η αγωνιστική στον Δ' όμιλο του Champions League.

Mία νίκη που κρατά ζωντανό τον στόχο διεκδίκησης της 1ης θέσης στον όμιλο έναντι του Ολυμπιακού, που οδηγεί στο Final 4 του Απριλίου.

Ουσιαστικά όλα θα κριθούν στις 9 Μαρτίου, όταν με την επανέναρξη της διοργάνωσης η Βουλιαγμένη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.
Όμως για να τον ξεπεράσει θα χρειαστεί μια υπέρβαση, να καλύψει την ήττα με 12-7 από το παιχνίδι του 1ου γύρου στον Πειραιά, δύσκολα πράγματα.

Η Βουλιαγμένη λίγο έλειψε να πάθει τη ζημιά από τη Μεντιτεράνι. Η Ντανιέλα Μορένο Πέρεθ με εκτέλεση πέναλτι και το έκτο προσωπικό της γκολ έκανε το 10-9, 61 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

 

Όμως εκεί δράση ανέλαβαν οι δύο διεθνείς Ολλανδές της Βουλιαγμένης. Η Μπριτζίτ Σλίκινγκ επίσης με εκτέλεση πέναλτι και το 6ο δικό της γκολ ισοφάρισε 10-10 στα 00:46 και η Κίτι Λιν Γιάουστρα πέτυχε το νικητήριο γκολ στον παραπάνω (11-10) στα τρία δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 2-2, 4-4

Μεντιτεράνι (Μαρία Ντίαζ): Φαν ντερ Βέιντεν 1, Μορένο Πέρεζ 6, Εσπάρ 1, Μούσκι 2.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 6, Πάτρα, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Γιάουστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.


Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)

1.Ολυμπιακός 12
------------------
2.Βουλιαγμένη 9
3.Ουίπεστ 3
4.Μεντιτεράνι 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα