Αλεξάνδρα Ασημάκη: Η μεγάλη επιστροφή στην εθνική ομάδα

Δημήτρης Ντζάνης
 Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επιστρέφει στην εθνική ομάδα

bet365

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη κλήθηκε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας, μετά το πρόβλημα τραυματισμού της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη.

Η Aλεξάνδρα Ασημάκη από τη στιγμή που επέστρεψε στην ενεργό δράση, είχε σαν απώτερο στόχο την επιστροφή της στην ενεργό δράση.

«Η εθνική ομάδα δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μου, γιατί ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου ομάδα, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Αλεξάνδρα. Θέλω να είμαι γερή και δυνατή και να προσφέρω τα μέγιστα και στην ομάδα και στο χώρο μου» δήλωνε στο Gazzetta η 35χρονη αρχηγός τού Αλίμου τον Μάιο του 2022 και να που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ: «Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, εξ αιτίας προβλήματος τραυματισμού, που αποδείχθηκε πιο σοβαρός, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν (5-13 Ιανουαρίου 2024)».

Και η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου αποφάσισε να καλέσει ένα δικό της παιδί από τα κοινή τους πορεία στη Βουλιαγμένη, την Αλεξάνδρα Ασημάκη, που θα ενσωματωθεί από την Παρασκευή (8/12) στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας.

H Ασημάκη έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 στη Σαγκάη, όταν και αναδειχθεί κορυφαία παίκτρια στον κόσμο. Μετρά τρία ασημένια μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2010, 2012, 2018) ενώ είναι η μοναδική εν ενεργεία παίκτρια που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2008 στο Πεκίνο, στην τελευταία συμμετοχή της εθνικής γυναικών στη διοργάνωση.


@Photo credits: INTIME, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα