Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τη σεζόν με χαμόγελα στη Βαλέτα

Ο Μάρτον Βάμος

bet365

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν αντιμετωπίζει τη Νόβι Μπέογκραντ στη Βαλέτα, στον αγώνα για την 3η θέση στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχασε στα πέναλτι την ευκαιρία να εκθρονίσει την Προ Ρέκο και να παίξει στον τελικό του Final 4 του Champions League στη Βαλέτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν τη σεζόν στον αγώνα των απογοητευμένων, αντιμετωπίζοντας τη Νόβι Μπέογκραντ την Παρασκευή (20:00, ΕΡΤ Sports 2) και θέλουν να την κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκη.

Η ίδια απογοήτευση υπάρχει και στις τάξεις της πρωταθλήτριας Σερβίας, των Αγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη, καθώς ηττήθηκαν επίσης στα πέναλτι από τη Φερεντσβάρος.

Ο Αργυρόπουλος κόντρα στον Κάκαρη για το ευρωπαϊκό στέμμα

Θα ακολουθήσει ο αγώνας για την 1η θέση ανάμεσα στην Προ Ρέκο και τη Φερεντσβάρος (22:00, ΕΡΤ Sports 2) και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υα υπάρχει Έλληνας στους νικητές.

Ο Κώστας Κάκαρης, στην πρώτη του παρουσία στην Προ Ρέκο, έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης, με την ιταλική ομάδα να πηγαίνει για τον 12ο στέμμα της και 4ο συνεχόμενο.

Αν τα καταφέρει ο Μαυροβούνιος αρχηγός της Αλεκσάνταρ Ιβοβιτς θα φθάσει στα έξι Champions League, όλα με την Προ Ρέκο. Έξι θα μετρά και ο Αυστραλός, Άαρον Γιάνκερ, από ένα με Ζόλνοκ, Φερεντσβάρος και τρία με την Προ Ρέκο.

Στην αντίπερα όχθη και στη Φερεντσβάρος είναι ο Στέλιος Αργυρόπουλος. Η ουγγρική ομάδα φιλοδοξεί να σταματήσει το σερί της Προ Ρέκο και να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η φορά στην ιστορία της, μετά το 2019.

Ο Αργυρόπουλος έχει κατακτήσει το Champions League με τον Ολυμπιακό το 2018 στη Γένοβα, όμως την επόμενη χρονιά το έχασε από τη σημερινή του ομάδα στον τελικό της Βουδαπέστης, όταν ο Ολυμπιακός είδε το τρόπαιο να του ξεφεύγει στα πέναλτι.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (7/6)

Μικρός τελικός Ολυμπιακός-Νόβι Μπέογκραντ 20:00 (ΕΡΤ Sports 2)
Μεγάλος τελικός Προ Ρέκο-Φερεντσβάρος 22:00 (ΕΡΤ Sports 2)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα