Πόλο: Πρεμιέρα με το δεξί στο "Thetis Cup" για την Εθνική γυναικών

Newsroom
ellada_vs_france

bet365

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο "Thetis Cup", επικρατώντας με 9-7 της Γαλλίας στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας “Thetis Cup” στη Χαλκίδα, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με 9-7 επί της Γαλλίας.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, που κορυφώνει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς αγώνες, παρά το σκληρό πρόγραμμα των προπονήσεων, έδωσε θετικά δείγματα στο πρώτο αυτό μέρος του τεστ στη Χαλκίδα.

Η Ελλάδα προηγήθηκε 5-2, στο ημίχρονο, οι Γαλλίδες κατάφεραν να μειώσουν και να ισοφαρίσουν σε 6-6, στις αρχές της τελευταίας περιόδου, αλλά η Εθνική ομάδα έβγαλε αντίδραση. Η άμυνα πολύ καλή στο φινάλε και με δύο πολύ όμορφες ατομικές προσπάθειες και εξαιρετικά τελειώματα από τις Ξενάκη και Βάσω Πλευρίτου, πήρε τη νίκη με το τελικό 9-7.

To βράδυ, στις 20:15, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τον Καναδά. Νωρίτερα, στις 18:30, θα παίξουν: Γαλλία - Ουγγαρία.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 1-2, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Ξενάκη 1, Ασημάκη, Σιούτη, Νίνου, Πλευρίτου Β., Ελληνιάδη 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη, Τορνάρου 1, Τριχά 1.

ΓΑΛΛΙΑ (Τεό Λοράντος) οι σκόρερ: Νερνού 2, Νταλουίν 2, Χέρτζκα 1, Κουιλέτ 1, Ορτό 1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα