Ελλάδα - Αυστραλία 6-9: Πρώτη ήττα στο "Thetis Cup" για την «γαλανόλευκη»

Newsroom
ethniki_ginaikon

bet365

Την ήττα με σκορ 9-6 γνώρισε η Εθνική γυναικών από την Αυστραλία, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της στο "Thetis Cup".

Την πρώτη της ήττα στο "Thetis Cup" γνώρισε η Εθνική γυναικών, χάνοντας με σκορ 9-6 από την Αυστραλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα στη Χαλκίδα. Επόμενη αγωνιστική για την «γαλανόλευκη» είναι την Κυριακή (30/6, 12:00) κόντρα στην Ουγγαρία.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι άμυνες πρωταγωνίστησαν με τις δύο ομάδες να διατηρούν ανέπαφη την εστία τους, με τις επιθέσεις να μην βρίσκουν στόχο. Η Αυστραλία, όμως, ήταν αυτή που έλυσε πρώτη το επιθετικό πρόβλημα και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών στην περίοδο. Μάλιστα, οι Αυστραλές κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με το 2-0 να είναι το σκορ οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η «γαλανόλευκη», μετά από δέκα λεπτά αγώνα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με την Νίνου και πολύ γρήγορα έφερε το ματς στα ίσα με την Ξενάκη (2-2). Βέβαια, η Αυστραλία βρήκε ξανά το προβάδισμα που έχασε με δύο άρτιες επιθέσεις (4-2). Η εθνική μείωσε σε 4-3, όμως, ξανά η Αυστραλία βρήκε άμεσα απάντηση για να διατηρήσει τη διαφορά και το ημίχρονο να... κλείσει με το σκορ 5-3.

Στην επανάληψη η Αυστραλία διεύρυνε το προβάδισμά της προσωρινά (6-3), με την Ελλάδα να κάνει σερί 2-0 και να μειώνει στο ελάχιστο (6-5). Ωστόσο, ξανά οι Αυστραλέζες έφτασαν και πάλι στο +2, μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο του ματς προηγούμενες 7-5. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο δεν υπήρχε καμία δραματική αλλαγή. Η Αυστραλία κατάφερε ν' ανεβάσει τη διαφορά στα τρία τέρματα, την οποία και διαχειρίστηκε έως το τέλος του αγώνα, με το 9-6 να είναι το τελικό σκορ υπέρ της Αυστραλίας.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-2, 1-2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα