Φιλική ήττα από την Ιταλία η εθνική ανδρών στη Σαρδηνία

Newsroom
Ο Γιάννης Φουντούλης

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε από την Ιταλία με 13-12 σε τουρνουά προετοιμασίας στη Σαρδηνία

Την ήττα με 13-12 γνώρισε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ιταλίας, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «Waterpolo Sardinia Cup» που διεξάγεται στη Σαρδηνία.

Πρόκειται για το πρώτο δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Την Παρασκευή (5/7, 19:45) η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία και το Σάββατο (6/7) την ίδια ώρα την Ισπανία.


Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-4, 4-3, 4-3.

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Αλεζιάνι, Τζιανάτσα 2, Φοντέλι 2, Βελότο, Ρεντζούτο 1, Ετσενίκε 5, Ιόκι Γκράτα, Μπρούνι, Ντι Σόμα 1, Κοντέμι 1, Νικόζια

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 4, Καλογερόπουλος, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 3, Γκίλλας 1, Παπανικολάου 1, Νικολαϊδης 2, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος


.

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα