Kάκαρης: Αποχωρεί από την Προ Ρέκο, οδεύει προς τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Κώστας Κάκαρης

bet365

Η Προ Ρέκο, μετά την αποχώρηση του χρηματοδότη της, βρίσκεται υπό διάλυση και σύμφωνα με το total-waterpolo.com ο Κωνσταντίνος Κάκαρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Τα όργανα άρχισαν στην Προ Ρέκο, λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του Γκαμπριέλε Βόλπι και της Orlean Invest να σταματήσουν τη χρηματοδότηση της ομάδας, έπειτα από 19 χρόνια.

Η αυτοκρατορία που χτίστηκε απλά κλονίζεται και αβέβαιη είναι η επόμενη ημέρα της. Η Προ Ρέκο δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τη λαμπερή ομάδα που κυριάρχησε, φθάνοντας στα 11 τρόπαια στο Champions League.

Hδη ο πρώην παίκτης της και νυν προέδρός της Μαουρίτσιο Φελούγκο, προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται, οι παίκτες έχουν ενημερωθεί πως είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν και σύμφωνα με το total-waterpolo.com o Kωνσταντίνος Κάκαρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ο 25χρονος διεθνής φουνταριστός αγωνίστηκε στην κροατική ομάδα τη διετία 2021-2023, πριν τον αποκτήσει η Προ Ρέκο και γίνει πρωταθλητής Ιταλίας.

Από εκεί και πέρα αναμένεται κύμα αποχωρήσεων στην Προ Ρέκο, αυτή τη στιγμή μόνο ο Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο έχει δεσμευτεί πως θα παραμείνει.

Αβέβαιο είναι το μέλλον της ομάδας στο επερχόμενο Champions League, καθώς αρνήθηκε τη wild card (απαιτείται παράβολο συμμετοχής 25.000 ευρώ) για απευθείας παρουσία στους ομίλους, κάτι που σημαίνει πως αν πάρει μέρος, θα χρειαστεί προκριματικούς αγώνες. Η παρουσία της στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, με κύριο μέλημα είναι η στροφή στα τμήματα υποδομών.


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα