Champions League: Κληρώνει για Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ στα προκριματικά

Δημήτρης Ντζάνης
 Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ

bet365

Η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντιπάλους στα προκριματικά του Champions League, ο Ολυμπιακός περιμένει στη φάση των ομίλων.

Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων αρχίζει και η αγωνιστική περίοδος 2024-25 στο Champions League ανδρών.

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/8, 15:00 ώρα Ελλάδας) θα γίνει η κλήρωση της προκριματικής φάσης και ανάμεσά τους είναι η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 12 ομάδες, οι οποίες έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στη φάση των ομίλων. Το σημαντικό στοιχείο είναι η απουσία της Προ Ρέκο και τη θέση της θα πάρει η Σαβόνα.

Τριάντα συνολικά ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή στo Champions League. Στην κλήρωση των προκριματικών θα πάρουν μέρος 18 ομάδες, μαζί τους η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ, που θα διεκδικήσουν τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια για τη φάση των «16». Η προκριματική φάση θα γίνει το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου.

omiloi

Οι 12 ομάδες στους ομίλους με wild card: Βάσας (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Ανόβερο (Γερμανία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Σαβόνα (Ιταλία) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

προ

Οι 18 ομάδες στα προκριματικά: Μπρέσια, Ορτίτζια (Ιταλία), Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Πέι Ντε (Γαλλία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Σαμπαντέλ, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, Σάμπατς (Σερβία), Σπαντάου (Γερμανία), Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), ΕΝΚΑ (Τουρκία), Ντιναμό Βουκουρεστίου, Οραντέα (Ρουμανία).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα