Ο Ολυμπιακός φαβορί στον όμιλό του στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στον όμιλο της φάσης των «16» στο Champions League, οι αντίπαλοι για Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ στα προκριματικά.

Ο Ολυμπιακός θα αρχίσει την πορεία του στο Champions League της νέας περιόδου ως φαβορί στον Δ' όμιλο της φάσης των «16», μαθαίνοντας τους αντιπάλους του μετά την κλήρωση που έγινε στο Ζάγκρεμπ.

Οι πρωταθλητές τέθηκαν επικεφαλής στον Δ' όμιλο και θα παίξουν με τη Σαβόνα, που πήρε τη θέση της Προ Ρέκο, την Πρίμορατς Κότορ και τη νικήτρια του Δ΄ προκριματικού ομίλου.

Από τους τέσσερις ομίλους οι δύο πρώτες ομάδες θα δημιουργήσουν δύο ομίλους των τεσσάρων στα προημιτελικά και από αυτούς θα προκύψουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Final 4 της Μάλτας.


Δύσκολη αποστολή για Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ στα προκριματικά

Παράλληλα, έγινε και η κλήρωση της προκριματικής φάσης (13-15 Σεπτεμβρίου), με τη συμμετοχή της Βουλιαγμένης και του ΠΑΟΚ. Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στον Β΄ όμιλο, ο οποίος θα γίνει στο Κραγκούγεβατς της Σερβίας, με οικοδέσποινα την ενισχυμένη Ραντνίτσκι και τη συμμετοχή της ουγγρικής Βαζούτας και της κροατικής Μλάντοστ. Ο νικητής του γκρουπ θα συνεχίσει στον Β΄ όμιλο της φάσης των «16».

Ο πρωτάρης στο Champions League ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Ρουμανία για τους αγώνες του Γ΄ ομίλου, για να παίξει με την ιταλική Μπρέσια, τη γηπεδούχο Οραντέα, τη γερμανική Σπαντάου και την τουρκική ΕΝΚΑ. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα συμπληρώσει τον Α΄ όμιλο.

Οι όμιλοι της φάσης των «16»

  • Α' Όμιλος: Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Ανόβερο (Γερμανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Νικητής Γ΄ προκριματικού ομίλου
  • Β΄ Όμιλος: Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Νικητής Β΄ προκριματικού ομίλου
  • Γ΄ όμιλος: Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Βάσας (Ουγγαρία), Νικητής Α΄ προκριματικού ομίλου.
  • Δ΄ Όμιλος: Ολυμπιακός, Σαβόνα (Ιταλία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Νικητής Δ΄ προκριματικού ομίλου.

Οι όμιλοι της προκριματικής φάσης

  • Α΄ Όμιλος (Ντουμπρόβνικ): Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
  • Β΄ Όμιλος (Κραγκούγεβατς): Βουλιαγμένη, Ραντίντσκι (Σερβία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)
  • Γ΄ Όμιλος (Οραντέα): Μπρέσια (Ιταλία), Σπαντάου (Γερμανία), Οραντέα (Ρουμανία), ΕΝΚΑ (Τουρκία), ΠΑΟΚ
  • Δ΄ Όμιλος (Σαμπαντέλ): Σαμπαντέλ (Ισπανία), Ορτίτζια (Ιταλία), Σάμπατς (Σερβία), Πεϊ Ντε (Γαλλία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα