Γενηδουνιάς: «Σε εσάς τους παντογνώστες, θα σας δώσουμε λόγο να ξακανάνετε κωλοτούμπα»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς

bet365

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με ανάρτηση στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους επικριτές της εθνικής ομάδας.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας (13/8) από το Παρίσι, χωρίς να έχουν πετύχει τον στόχο τους, την κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο σκληρός τρόπος που χάθηκε ο προημιτελικός απέναντι στους μετέπειτα Ολυμπιονίκες, Σέρβους άφησε απογοήτευση και πίκρα στα μέλη της εθνικής ομάδας και σε όλους όσους αγαπούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με ανάρτησή του στο instagram, πρόεβη σε μια λιτή, αλλά γεμάτη νόημα δήλωση, στέλνοντας το μήνυμά του σε όσους «παντογνώστες» έριξαν ευθύνες μετά την ήττα από τη Σερβία

Συγκεκριμένα ο διεθνής παίκτης έγραψε: «Oλυμπιακοί Αγώνες! Τι ωραίο πράγμα. Συναισθήματα έντονα που λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να στα προκαλέσουν. Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ένα πράγμα θα πω. Εσείς που απογοητευτήκατε και στεναχωρηθήκατε μαζί μας, θα σας ξανά κάνουμε να χαμογελάσετε και να φουσκώσετε από περηφάνεια. Εσείς οι παντογνώστες που βγήκατε γρήγορα να ρίξετε ευθύνες, να σχολιάσετε και να στείλετε κακόβουλα μηνύματα, θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξετε. Αυτό είναι υπόσχεση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα