Αποχωρεί από το πόλο και η Χρυσή Διαμαντοπούλου

Δημήτρης Ντζάνης
Η Χρυσή Διαμαντοπούλου

bet365

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου έβαλε τέλος στη σημαντική της καριέρα, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την ενεργό δράση.

Μετά τη Νικόλ Eλευθεριάδου και η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει το πόλο.

Λίγες ημέρες πριν από τα 29α γενέθλιά της η διεθνής τερματοφύλακας με ανάρτηση στο instagram δημοσιοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έχοντας εκπληρώσει το μεγάλο της όνειρο, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Διαμαντοπούλου σε εθνικό επίπεδο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018 και το χάλκινο στη διοργάνωση του Αϊντχόφεν το 2024.

Σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε για 13 χρόνια στον Ολυμπιακό, κατακτώντας τρεις φορές το Champions League (2015, 2021, 2022), μια το Len Trophy (2014), καθώς οκτώ πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Βουλιαγμένη.

Η ανάρτηση της Διαμαντοπούλου

«Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχουν βοηθήσει σε αυτή την πορεία.

Ο πρωταθλητισμός με έκανε καλύτερη, ενώ η τελευταία χρονιά μου χάρισε προκλήσεις, αλλά και συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Ευχαριστώ το σωματείο μου, τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, για τη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτή την περίοδο καθώς και όσους με ενίσχυσαν και πίστεψαν στη προσπάθειά μου. Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα