Πρεμιέρα με ήττα η Βουλιαγμένη στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
O Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς

bet365

H Bουλιαγμένη έκανε πρεμιέρα στη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 11-6 για τα προκριματικά του Champions League.

H Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα στο Champions League γνώρισε την ήττα από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 11-6 στο Κραγκούγεβατς της Σερβίας, στο παιχνίδι που άνοιξε τον Β' Όμιλο της προκριματικής φάσης.

Οι «μπέμπηδες», όνομα και πράμα, έχοντας στη 13άδα 10 παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2001 μέχρι το 2008, δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μλάντοστ, που διαθέτει αστέρια όπως ο αρχηγός της Άντε Βουκίσεβιτς κι ο Κονσταντίν Χαρκόφ.

Η Βουλιαγμένη χάνοντας και πέντε παίκτες με τρεις ποινές, βρέθηκε να κυνηγά την κροατική ομάδα από το 2ο οκτάλεπτο (6-2), με τη διαφορά να μην πέφτει κάτω από τα τρία γκολ, μέχρι το τελικό 11-6. Η ελληνική ομάδα το Σάββατο (14/9, 21:00) θα παίξει με τη γηπεδούχο Ραντνίτσκι.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 3-2, 1-4.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 1, Μπελέσης, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Νταμίρ Βίντσεκ): Μάρτσελιτς, Μπάστιτς 1, Γιατσίνοβιτς, Μπουλιούμπασιτς 1, Τόνι Μπούσιτς 1, Μπίλιακα 1, Μπούκιτς 1, Λάζιτς, Γιαν Μπούσιτς 1, Βρίλιτς, Βουκίσεβιτς, Χαρκόφ 5, Σουνάρα.


@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Σαρελάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα