ΠΑΟΚ: Aναμενόμενη ήττα από την Μπρέσια στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Aμαμενόμενη ήττα ο ΠΑΟΚ από την Μπρέσια στο Champions League

bet365

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Μπρέσια με 15-4 στον 2ο αγώνα του στα προκριματικά του Champions League στην Οραντέα και πλέον θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Euro Cup.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην ανωτερότητα της Μπρέσια, γνωρίζοντας την ήττα με 15-4 στον 2ο αγώνα του για τον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League,στην Οραντέα της Ρουμανίας.

Ο Δικέφαλος έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα και από τη Σπαντάου πλέον δεν έχει ελπίδα κατάληψης της πρώτης θέσης, που οδηγεί στη φάση των ομίλων και στους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την παρουσία της το Σάββατο (14/9) με δύο παιχνίδια, στις 9:30 αντιμετωπίζει την τουρκική ΕΝΚΑ και στις 18:30 τη γηπεδούχο Οραντέα και στη συνέχεια θα περιμένει την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro Cup, που θα γίνει τη Δευτέρα (16/9).

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 4-2, 4-1

Mπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Ντελ Μπάσο 1, Γκουεράτο 2, Μπαλτσαρίνι 2, Τζανάτσα 2, Τζίρι 1, Αλεζιάνι 1, Φερέρο 3, Ίρβινγκ 2, Τζίτο 1.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 2, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Καρατζάς, Σιορδίλης

Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής του ομίλου, η γηπεδούχος Οραντέα επικράτησε 8-7 της Σπαντάου και διπλασίασε τις νίκες της.

Η βαθμολογία

  • 1.Οραντέα 6 (2)

-----------------------

  • 2.Μπρέσια 3 (1)
  • 3.Σπαντάου 3 (2)
  • 4.ΕΝΚΑ 0 (1)
  • 5.ΠΑΟΚ 0 (2)


@Photo credits: INTIME, Γιώργος Ζάχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα