Βουλιαγμένη: Σούπερ πρεμιέρα κόντρα στη Σίμπενικ στο Εuro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βουλιαγμένη

bet365

Η Βουλιαγμένη νικώντας την κροατική Σολάρις Σίμπενικ με 12-10 στη Βαρκελώνη, έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη πραγματοποίησε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro Cup, επικρατώντας επί της κροατικής Σολάρις Σίμπενικ με 12-10, στο παιχνίδι που άνοιξε τον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης στη Βαρκελώνη.

Μεγάλος πρωταγιστής για την ελληνική ομάδα ήταν ο 18χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός, Νίκος Γιαννάτος που σημείωσε τέσσερα συνολικά γκολ. Η Βουλιαγμένη το Σάββατο (28/9, 19:30) θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Μπαρτσελόνα.

Παρά τις πέντε ποινές σε βάρος των παικτών της Βουλιαγμένης στο πρώτο οκτάλεπτο, η ελληνική ομάδα με τους Καλογερόπουλο και Χατζή πήρε δύο φορές το προβάδισμα, με την κροατική ομάδα να έχει ισάριθμες απαντήσεις (2-2).

Η Σίμπενικ προσπέρασε με 3-2 στις αρχές της β' περιόδου, όμως η Βουλιαγμένη είχε άμεση αντίδραση. Με τους Τόττη και Ούμποβιτς έκανε το 4-3 και με δύο κολλητά γκολ από τον Νίκο Γιαννάτο η Βουλιαγμένη ξέφυγε με 6-4, με τον Αντόνιο Πέτκοβιτς να διαμορφώνει το 6-5 για το πρώτο ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το 3ο οκτάλεπτο. Οι Τόττης και Χατζής διατήρησαν το +2 για τη Βουλιαγμένη (7-5, 8-6) με τη Σίμπενικ να μειώνει σε 7-6 και 8-7, αντίστοιχα.

Οι «μπέμπηδες» στο 1ο λεπτό της 4ης περιόδου είχαν έξι παίκτες με δύο ποινές, η Σίμπενικ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με 9-8 (6:02), όμως και πάλι ο Γιαννάτος με δύο εξάμετρα σουτ έφερε τη Βουλιαγμένη στο 10-9 (4:50).

H Bουλιαγμένη έχασε με 3η ποινή τον Σεμίρ Σπάχιτς (3:58), όμως ακολούθησε το γκολ από τον Νεμάνια Ούμποβιτς για το 11-9 (3:08), που έδωσε προβάδισμα νίκης και τον Αλμύρα με εκτέλεση πέναλτι να την επισφραγίζει (12-9) και την κροατική ομάδα απλά να μειώνει στο τελικό 12-10.


Tα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 2-2, 4-3.

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Τόττης 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 2, Χατζής 2, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καραγιάννης, Σπάχιτς, N. Γιαννάτος 4, Λεβαντής.

Σολάρις Σίμπενικ (Σεφέροβιτς): Ακπαρ 1, Πέτκοβιτς 2, Πελίτσαριτς 4, Βρντόλιακ 1, Μπουλάτ 1, Σπάραντα 1.

@Photo credits: INTIME, ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα