ΠΑΟΚ: Ήττα από την Ορτίτζα στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
 Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Ορτίτζα στο Euro Cup

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγά διαφορές μέχρι έξι γκολ απέναντι στην ιταλική Ορτίτζα, για να ηττηθεί με 15-13 στο πρώτο του παιχνίδι στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup στο Κραν της Σλοβενίας.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ήττα την προσπάθειά του στο Εuro Cup απέναντι στην Ορτίτζα Συρακουσών με 15-13, στον αγώνα που άνοιξε τον 7ο προκριματικό όμιλο στο Κραν της Σλοβενίας.

Ο Δικέφαλος για 29 αγωνιστικά λεπτά δεν ήταν καλός, με την ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Καλαϊτζής, να δημιουργεί διαφορά μέχρι έξι γκολ, και μόνο στο τελευταίο τρίλεπτο με επιθετικό ξέσπασμα μπόρεσε να κατεβάσει τη διαφορά στα δύο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, με την ιταλική ομάδα να προηγείται με 2-0 και 3-1 στο 4ο λεπτό και να κλείνει το πρώτο οκτάλεπτο στο 6-3.

H Oρτίτζα συνέχισε να έχει τον έλεγχο, δημιούργησε σε τρεις περιπτώσεις διαφορά τεσσάρων γκολ κι ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο υπέρ της 10-5.

Τίποτα δεν άλλαξε στο 3ο οκτάλεπτο, με την ομάδα της Σικελίας να ξεφεύγει με 11-6, να απαντά στην προσπάθεια μείωσης του σκορ από πλευράς ΠΑΟΚ (11-7, 12-8) και να μπαίνει στην 4η περίοδο με πλεονέκτημα πέντε γκολ (13-8).

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Ορτίτζα έφθασε ξανά στο +6 (14-8), με τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο τρίλεπτο να πετυχαίνει τέσσερα σερί γκολ, μειώνοντας σε 14-12, στο 1:06 πριν από το τέλος και την Ορτίτζα να φθάνει στο τελικό 15-13.

Το Σάββατο (28/9, 18:30) ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη γερμανική Ντούισμπουργκ.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-2, 3-3, 2-5.

Ορτίτζα (Πικάρντο): Κάσια 4, Μπιτάτζε 2, Καρνεζέκι 2, Καμποπιάνο 3, Ινάμπα 3, Ναπολιτάνο 1.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης 3, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Μυρίλος, Ντέλιτς, Πολ. Προσινικλής 1, Κούπμαν 3, Καρατζάς 1, Σιορδίλης.

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Μωυσιάδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα