Πανιώνιος: Πέταξε την ευκαιρία, με Σπαντάου για την πρόκριση στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Κώστας Γαλανίδης

bet365

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τη Ζόλνοκι με 13-12 στη Νέα Σμύρνη και η πρόκριση στο Euro Cup θα παιχθεί με τη Σπαντάου Βερολίνου.

O Πανιώνιος γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την ουγγρική Ζόλνοκι με 13-12 στον 2ο αγώνα του για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup που φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη, όμως παραμένει εντός πρόκρισης.

Όλα για τον Πανιώνιο θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα του ομίλου απέναντι στη Σπαντάου Βερολίνου, το μεσημέρι της Κυριακής (29/9, 12:00), που αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Οι παίκτες του Πανιώνιου μετά τη νίκη επί της Τενερίφης, δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν κόντρα στη Ζόλνοκι.

Αν και προηγήθηκαν ακόμη και με 11-7 στο 3ο οκτάλεπτο, είδαν την ουγγρική ομάδα να ισοφαρίζει σε 11-11, στο πρώτο λεπτό της 4ης περιόδου. Ο Μουρίκης έδωσε νέο προβάδισμα, 12-11 (6:31), όμως η ουγγρική ομάδα απάντησε με δύο γκολ για το τελικό 13-12, εξασφαλίζοντας και την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 4-3, 3-1.

Ζόλνοκι (Χανγκάι): Κάκστεντερ 1, Ζερινγκβάρι 2, Κράζναϊ 2, Σμολζ 3, Κόβατς 1, Σάμπο 3, Μπέντο 1.

Πανιώνιος (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος 1, Σουζούκι 1, Γραμματικός, Τακάτα, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Κουκουνάς, Καπετανάκης 1, Παρτσόγλου.

@Photo credits: INTIME, Νίκος Βήχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα