Παναθηναϊκός: Πανηγυρική πρόκριση στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης

bet365

Ο Παναθηναϊκός νικώντας και τη γαλλική Πεΐ Ντε με 13-9, έφθασε στο τρία στα τρία στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro Cup κι εξασφάλισε τη συνέχειά του στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε με τρόπο εντυπωσιακό τον μεγάλο του στόχο του ταξιδιού στο Εζ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Euro Cup.

To «τριφύλλι» επικρατώντας επί της γηπεδούχου Πεΐ Ντε με 13-9, έφθασε στην 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, εξασφαλίζοντας το ένα από τα δύο εισιτήρια στον 6ο προκριματικό όμιλο

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (29/9, 10:30) θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, διεκδικώντας την πρωτιά στον όμιλο.

Ο αγώνας με την Πεΐ Ντε τελείωσε όταν ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε γκολ για 12 λεπτά, ξεφεύγοντας με 9-4 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Νίκος Παπασηφάκης, ο οποίος θα χάσει το ματς με τη Γιουγκ.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-3, 0-2, 5-4

Πεΐ Ντε (Ντονσιμονί): Μπασελιέ 1, Ντραέ 1, Γουατανάμπε 5, Μπερτράν 1, Μόντες 1.

Παναθηναϊκός (Μάζης); Ριστίσεβιτς, Σκλήρας, Νικολαϊδης, Παπανικολάου 4, Γεωργαράς, Αλβέρτης 1, Κουρούβανης 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 2, Αγκόρτσας 2, Ράσοβιτς 1, Ασβέστης.

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα