Απόλλων Σμύρνης: Ηττήθηκε από τη Μλάντοστ, στα χέρια του η πρόκριση στο Euro Cup

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από τη Μλάντοστ, στα χέρια του η πρόκριση στο Euro Cup

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από τη γηπεδούχο Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 13-6, όμως παραμένει γερά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 13-6 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup, όμως, παραμένει «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση, χάρις στις νίκες επί της Κάταρο Κότορ (19-6) και κυρίως επί της ΕΝΚΑ (17-7).

Η ελληνική oμάδα την Κυριακή (29/9, 11:00) αντιμετωπίζει την ισπανική Σαν Αντρέου κι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Χωρίς τον τιμωρημένο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΕΝΚΑ, ο Απόλλων είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στη Μλάντοστ, που διαθέτει έξι Κροάτες διεθνείς. Η κροατική ομάδα προηγήθηκε 6-1 στο 2ο οκτάλεπτο, διατήρησε το +5 μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου (10-5), για να φθάσει στο τελικό 13-6.

Tα οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 3-2, 3-1

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Βίντσεκ): Μάρσελιτς, Μπάσιτς 2, Μπούσιτς Τ., Βρλιτς Μ., Μπίλιακα, Μπούκιτς 2, Λάζιτς 2, Μπούσιτς Γ. 1, Βρίλιτς Γ. 1, Βουκίσεβιτς 1, Χαρκόφ 4, Σουνάρα.

Απόλλων Σμύρνης (Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπραΐμης 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Καπότσης, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας, Ρομπόπουλος, Σολανάκης, Λιμαράκης


@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα