Πανιώνιος: Πάλεψε κόντρα στη Φερεντσβάρος για το Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
 Η τερματοφύλακας του Πανιώνιου, Εντίνα Γκανγκλ

bet365

Ο Πανιώνιος δεν άντεξε κόντρα στη Φερεντσβάρος, γνωρίζοντας την ήττα με 10-6 στον πρώτο του αγώνα για τον προκριματικό όμιλο του Champions League γυναικών που διοργανώνει στη Νέα Σμύρνη.

Το νεανικό συγκρότημα του Πανιώνιου για τρία οκτάλεπτα κόντραρε στα ίσα την ισχυρή Φερεντσβάρος στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 10-6 σε αγώνα για τον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Champions League γυναικών.

Η ουγγρική ομάδα, με την Ελευθερία Πλευρίτου στη σύνθεσή της, στο τέλος είχε την εμπειρία για να φθάσει στην πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Η Φερεντσβάρος προηγήθηκε 2-0 στο 4ο λεπτό, όμως ο Πανιώνιος έβγαλε αντίδραση,.με γκολ από τις Καραγιάννη, Μαργαρίτα Μπιτσάκου και Παπαναστασίου προσπέρασε με 3-2 στο 12ο λεπτό, όμως η ουγγρική ομάδα στο τελευταίο δίλεπτο της β' περιόδου, πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ (4-3).

eleftheria_plevritou

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε νέα απάντηση στην 3η περίοδο, με δύο σερί γκολ ισοφάρισε σε 5-5 (4:00), με τη Βασιλική Δούλη να κάνει το 6-6 (2:54), όμως η Γκουρισάτι έδωσε νέο προβάδισμα στη Φερεντσβάρος με 7-6.

Τα δύο γρήγορα γκολ από τη Φερεντσβάρος σε 90 δευτερόλεπτα στην έναρξη της 4ης περιόδου, για το 9-6 (6:35) ήταν καθοριστικά με τις παίκτριες του Πανιώνιου να μην έχουν άλλες λύσεις και τις φιλοξενούμενες να φθάσουν στο τρίποντο με 10-6.

Tα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-3, 0-3

Πανιώνιος (Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Αρίμα, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Άλεν, Μαστροκάλου, Καραγιάννη 1, Λούδη, Σταυρίδου, Δούλη 2, Παπαναστασίου 1, Μπιτσάκου 2, Κάτσιου.

Φερεντσβάρος: Ελ. Πλευρίτου, Μάτε 2, Γκουρισάτι 3, Φάρκας 2, Παλμιέρι 1, Μπόντσα 1, Ντε Βρίες 1

Στο παιχνίδι που άνοιξε τον 1ο όμιλο στη Νέα Σμύρμνη η ολλανδική Ντε Τσάαν νίκησε την ιταλική Ραπάλο με 16-10.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (4/10): 18:30 Φερεντσβάρος - Ντε Τσάαν, 20:30 Πανιώνιος-Σαν Αντρέου

Η βαθμολογία
(1η αγων.)

1.Ντε Τσάαν 3
2.Φερεντσβάρος 3
------------------------
3.Πανιώνιος 0
4.Ραπάλο 0
5.Σαν Αντρέου 0.

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα