LEN Champions League: Δεύτερη σερί ήττα για τον Πανιώνιο

Newsroom
panionios

bet365

Τη δεύτερή σερί ήττα της γνώρισε η ομάδα του Πανιώνιου στην προκριματική φάση του Champions League, χάνοντας με σκορ 16-7 από την Σαν Άντρεου στη δεύτερη αγωνιστική.

Η κακή τρίτη περίοδος κόστισε την ήττα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της δεύτερη αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Champions League, απέναντι στη Σαν Άντρεου. Οι «κυανέρυθρες» έχασαν με 16-7 και πλέον βλέπουν τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση να λιγοστεύουν.

Αναφορικά με το ματς, οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά σφιχτά με τον Πανιώνιο να παίρνει το προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου (2-3). Οι τυπικά φιλοξενούμενες κατάφεραν να διατηρηθούν μπροστά στο σκορ και στο τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου, με το 5-6 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Βέβαια, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ισπανίδες πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση επιθετικά και με επιμέρους 7-0 βρέθηκαν μπροστά με double score (12-6).

To +6 της ισπανικής ομάδες ήταν σαν «game over» για την ελληνική ομάδα, με το τελικό σκορ να είναι το μόνο ερωτηματικό. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την Σαν Άντρεου στο +9, παίρνοντας την πρώτη της νίκη με σκορ 16-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 7-0, 4-1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα