LEN Champions League: Πανηγύρισε στο τέλος την πρώτη του νίκη ο Πανιώνιος

Newsroom
panionios_polo

bet365

Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Πανιώνιος στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Champions League, επικρατώντας 18-14 της ιταλικής Ράπαλο.

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς, Πανιώνιος και Ραπάλο προσέφεραν γκολ και θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί με 18-14 και να φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι παίκτριες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση ήταν η Γιούρι Αρίμα, η οποία ήταν και η πρώτη σκόρερ των «κυανέρυθρων» με επτά γκολ, αλλά και η 15χρονη φουνταριστός Ειρήνη Σταυρίδου που πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω της απουσίας της Μαργαρίτας Μπιτσάκου και σκόραρε πέντε φορές.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 6-5, 2-6

Ράπαλο (Αντονούτσι): Κάσο, Ζανέτα 1, Ντι Μαρία, Μπιάνκο 2, Μαρσιάλις 1, Λομπέλα, Γκαλάρντι 5, Καμπόνα, Κουντέλα 2, Γκράσο, Μπιανκόνι 2, Μπαλέστι 1, Σανταπάολα

 

Πανιώνιος (Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Αρίμα 7, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Αλέν 2, Μαστρόκαλου, Καραγιάννη, Λούδη, Σταυρίδου 5, Δουλή, Παπαναστασίου 2, Λαμπροπούλου, Κάτσιου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα