Απόλλων Σμύρνης: Ήττα από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για το Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νίκολα Μπογκτνάνοβιτς με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, γνωρίζοντας την ήττα με 14-10 στην Κροατία για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ κι αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, με την κροατική ομάδα να παίρνει άνετη νίκη με 14-10 στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου στο Euro Cup.

H ελληνική ομάδα είχε 12 παίκτες στη σύνθεσή της, μετά τις απουσίες των Αλαμάνου και Μπραΐμη και σε ελάχιστα σημεία μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην κάτοχο του τίτλου.

Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον νεοαποκτηθέντα Μάρκο Ράντοβιτς, όμως η Γιουγκ απάντησε με τέσσερα διαδοχικά γκολ, κλείνοντας το οκτάλεπτο με τον Καμπάνας να σκοράρει στα δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος για το 4-1.

Στο 2ο οκτάλεπτο ο Απόλλων Σμύρνης ανέβασε την αμυντική του λειτουργία και παρότι η Γιουγκ ξέφυγε με 5-1, δύο διαδοχικά γκολ από τον Τρούλο έφεραν την ελληνική ομάδα στο 5-3 (1:12), πριν ο Ρίνο Μπούριτς διαμορφώσει το 6-3 για το πρώτο ημίχρονο.

 

H Γιουγκ εξανέμισε τις όποιες ελπίδες για την ελληνική ομάδα στην 3η περίοδο, με δύο γκολ σε 41 δευτερόλεπτα ανέβασε τη διαφορά στα πέντε γκολ, (8-3 στα 6:11) και με δυο διαδοχικά γκολ του Χέρτσεγκ από τα 2μ. έγινε το 10-4, με το οκτάλεπτο να κλείνει στο 12-5.

Ο Απόλλων στο τελευταίο οκτάλεπτο με κύριο εκφραστή τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, μπόρεσε απλά να μειώσει την έκταση της διαφοράς στο τελικό 14-10.

Για τη 2η αγωνιστική ο Απόλλων στις 17 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί την Μπρέσια.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 6-2, 2-5.

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαν Κόμπετσακ): Πόπαντιτς, Πρκότσα, Ντγιέρκοβιτς, Ζβόνο, Γιόκοβιτς 2, Πάβλιτς, Μοζάρα 1, Καμπάνας 2, Κρίζιτς 3, Μπούριτς 2, Χέρτσεγκ 3, Ζούβελα 1, Γιούρισιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπογκντάνοβιτς 5, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Καπότσης 1, Χονδροκούκης, Φώσκολος, Ρομπόπουλος, Σολανάκης, Λιμαράκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα