Αλεξία Καμμένου: Επίσημα παρελθόν από την εθνική ομάδα γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αλεξία Καμμένου στον πάγκο της εθνικής πόλο γυναικών

bet365

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ αποφάσισε τη λύση συνεργασίας με την Αλεξία Καμμένου και τον συνεργάτη της, Τάσο Πυρπυρή από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Gazzetta για το τέλος της συνεργασίας της ΚΟΕ με την Αλεξία Καμμένου, ήρθε και το επισημοποίηση της είδησης από την ομοσπονδία.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας το βράδυ της Τρίτης (15/10) αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με την Αλεξία Καμμένου και τον συνεργάτη της, Τάσο Πυρπηρή, από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών.

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Αλεξία Καμμένου και Αναστάσιο Πυρπυρή. Στην αναφορά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος τους ευχαρίστησε θερμά για τα όσα πρόσφεραν τα τρία χρόνια που οδήγησαν την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης, στο βάθρο κορυφαίων διοργανώσεων και στην ελίτ του κόσμου. Αποκορύφωμα η επιστροφή μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της υδρογείου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Μινγκ Τσεν νέα ομοσπονδιακή στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Παράλληλα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων ομοσπονδιακών τεχνικών στην καλλιτεχνική κολύμβηση και στις καταδύσεις.

 

Η Κινέζα, Μενγκ Τσεν είναι η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης και διαδέχεται την Αναστασία Γκούτσεβα.

«Η Μενγκ Τσεν έχει γεννηθεί στη Κίνα και διαμένει στον Καναδά. Προπονήτρια υψηλού επιπέδου, έχει οδηγήσει τους αθλητές της στις μεγαλύτερες διοργανώσεις για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ έχει συμμετάσχει σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες και από το 2021-24 βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας» αναφ

Τέλος ο Φυρίγος, ο Ντάνιελ Ίσλας νέος ομοσπονδιακός στις καταδύσεις

Αλλαγή υπάρχει και στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στις καταδύσεις, με τον Ντάνιελ Ίσλας από το Μεξικό να παίρνει τη σκυτάλη από τον επί σειρά ετών εθνικό προπονητή, Πέτρο Φυρίγο.

Ο 32 χρονος Ντάνιελ Ίσλας έχει λάβει μέρος ως αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012, και σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, εργάζεται ως προπονητής από το 2020.

Επίσης στο Δ.Σ. ελήφθησαν και οι παρακάτω αποφάσεις:

Εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός της ΚΟΕ, που είναι κατά πολύ μειωμένος σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Για το έτος 2025 είναι 7.077.682, 40 ευρώ ενώ για το 2024 ήταν 7.992.000 ευρώ.

Ορίσθηκε η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Υδατοσφαίρισης που απαρτίζεται από τους Σκαλοχωρίτη, Τσαρουχά, Δαμιανάκη.

Παρουσιάσθηκε επίσης το νέο σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Υδατοσφαίρισης.


@Photo credits: INTIME, Νίκος Βήχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα