Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 10-9: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 10-9: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης έγραψε ιστορία, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα εντός συνόρων μέσα στη σεζόν.

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε τη νίκη της χρονιάς στην Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών. Οι παίκτες του με ψυχωμένη εμφάνιση νίκησαν τον Ολυμπιακό στο Σεράφειο κολυμβητήριο με 10-9 στο δεύτερο αγώνα τους για την ημιτελική φάση. Υποχρέωσαν τους πρωταθλητές στην πρώτη τους ήττα εντός συνόρων στη σεζόν και έστειλαν τη σειρά σε 3ο παιχνίδι την Τετάρτη (18/8, 21:00) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Με πολύ καλή άμυνα, που εξουδετέρωσε τα μεγάλα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού και με τον τερματοφύλακά του Βασίλη Καβουσανό σε μεγάλη μέρα, ο Απόλλων κατάφερε να μπλοκάρει τον αντίπαλό του.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό, καθώς προηγήθηκαν με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη 2η περίοδο ο Απόλλων έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις και με γκολ των Γκουσάροφ και Γωνιωτάκη έφθασαν τη διαφορά στο 7-3, με τον Κολόμβο να μειώνει σε 7-4.
Ο Μπούσλιε στην πρώτη επίθεση της 3ης περιόδου έκανε το 7-5, αλλά ο Απόλλων με τους Γαρδίκα και Γούνα κράτησαν διαφορά τριών γκολ (8-5, 9-6), πριν ο Γενηδιουνιάς κάνει το 9-7.

Ο Αντρο Μπούσλιε μείωσε στο γκολ για τον Ολυμπιακό (9-8) στην αρχή της τελευταίας περιόδου και ο Φιλίποβιτς ισοφάρισε 9-9, δύο λεπτά πριν από το τέλος. Ομως ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Αλέξανδρος Γούνας, χάρισε την ιστορική νίκη στον Απόλλωνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 2-3, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Καβουσανός, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 3, Σύρμας, Μαθιόπουλος, Μπίγιατς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα