Ολυμπιακός: Η κλήρωση στο Champions League στο πόλο ανδρών

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: Η κλήρωση στο Champions League στο πόλο ανδρών

bet365

Ο Ολυμπιακός έμαθε τις πέντε από τις επτά ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Στο περιθώριο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο Σπλιτ η κλήρωση των ομίλων του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.


Στην κλήρωση μετείχαν οι 12 ομάδες που μετέχουν με wild card και ανάμεσά τους ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός μετέχει στον Α' Όμιλο και θα συναντηθεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο την Μπαρτσελονέτα, αλλά και τη σερβική Κραγκούγεβατς, το Αννόβερο και την Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ δύο ακόμα ομάδες θα έρθουν από τα προκριματικά.


Σε σχέση με πέρυσι όταν ο Ολυμπιακός έμεινε στην 5η θέση του ομίλου και εκτός Final 8 του Βελιγραδίου, είναι πως η Νόβι Μπέογκραντ, που διοργανώνει και φέτος την τελική φάση, αυτή τη φορά βρίσκεται στον Β' Όμιλο και δεν μειώνει τα εισιτήρια πρόκρισης στα τρία.

Αυτό σημαίνει πως από τον όμιλο του Ολυμπιακού, οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα περάσουν στο Final 8.

Στον 1ο προκριματικό γύρο παίρνει μέρος ο Πανιώνιος (29/9-2/10), ενώ στο 2ο γύρο θα μπει και η Βουλιαγμένη.

Όπως ανακοινώθηκε οι αγώνες του Α' ομίλου θα γίνονται την Τρίτη και Παρασκευή και του Β΄ την Τετάρτη και Σάββατο, τις εβδομάδες που θα έχει αγωνιστικές. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η φάση των ομίλων θα γίνει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν πρεμιέρα στην διοργάνωση στις 15 Νοεμβρίου φιλοξενώντας στο «Παπαστράτειο» την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.

Οι Όμιλοι

Α' Όμιλος: Προ Ρέκο (Ιταλία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Ανόβερο (Γερμανία), Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), ομάδα από προκριματικά Δ', ομάδα από προκριματικά Β'.


Β' Όμιλος: Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), ομάδα από προκριματικά Α, ομάδα από προκριματικά Γ,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα