Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 11-3: Οι «ερυθρόλευκοι» με όλη τους την άνεση κόντρα στον «αιώνιο»

Ο Ολυμπιακός με άνεση τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ολυμπιακός με όπλο την άμυνα νίκησε τον Παναθηναϊκό με 11-3 στον Πειραιά για την πρώτη νίκη στη σειρά των ημιτελικών των play off στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι κόντρα στον Παναθηναϊκό, για να επικρατήσει με 11-3 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά των play off στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Με σήμα κατατεθέν την αμυντική τους λειτουργία οι «ερυθρόλευκοι» περιόρισαν στα τρία γκολ τους «πράσινους» κι αν την Κυριακή (19/5, 17:00) στο Γουδή, φθάσουν στη 2η νίκη θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στους τελικούς.

Ο ημιτελικός άρχισε με τον Ζερδεβά να αποκρούει την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι από τον Σετίβενσον, πριν ο Βάμος κάνει το 1-0. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Αλβέρτη (1-1), όμως μετά οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν σερί 5-0, κλείνοντας το ημίχρονο στο 6-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε και άναρχο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να φθάνει στο 6-2 με τον Δήμου και το τελικό 11-3 να έρχεται σε χαλαρούς ρυθμούς.

Aυτή ήταν η 53η διαδοχική νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού στο πόλο ανδρών, ένα σερί που «τρέχει» από τον Φεβρουάριο του 2001.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-0, 2-2, 3-0.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.


@Photo credits: eurokinissi, Γιώργος Ματθαίος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα