Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-9: «Σφράγισε» το πρωτάθλημα και το νταμπλ

O Ολυμπιακός πρωταθλητλης για 38η φορά στο πόλο ανδρών

bet365

Με ένα επιθετικό ξέσπασμα και πέντε αναπάντητα γκολ, ο Ολυμπιακός έφθασε σtη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 13-9 κατακτώντας τον 38ο τίτλο πρωταθλήματος, το 22ο νταμπλ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final 4 του Champions League.

Ο Ολυμπιακός με εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε επί της Βουλιαγμένης με 13-9 στο «Π. Καπαγέροφ» και με 3-0 νίκες «σφράγισε» και το φετινό πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» γιορτάζουν τον 38ο τίτλο της ιστορίας τους, 12ο συνεχόμενο, το 22ο νταμπλ και πλέον έχουν μπροστά τους τον υψηλότερο των στόχων, το Final 4 του Champions League και τον μεγάλο ημιτελικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο., την Τετάρτη (5/6) στη Βαλέτα.

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» παρότρυναν οι οπαδοί τους παίκτες με τη λήξη του τελικού, με τον Ολυμπιακό να φθάνει στους 312 τίτλους σε όλα τα ομαδικά σπορ και τον Ερασιτέχνη στους 200.

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να μείνει ζωντανή, όμως δεν άντεξε. Οι «μπέμπηδες» με τρία γκολ του Παπασηφάκη, έβγαλαν αντίδραση στο 2ο οκτάλεπτο, ισοφάρισαν σε 5-5, μετά όμως ακολούθησε... τρικυμία.

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Γενηδουνιά έτρεξε σερί 5-0, προηγήθηκε με 10-5 και μετά από δύο κολλητά γκολ από τον Τάκη Δήμου, έκλεισε το 3ο οκτάλεπτο στο 12-6 και όλα είχαν τελειώσει.

To τελευταίο οκτάλεπτο ήταν ένα πάρτι πρωταθλήματος για τους παίκτες, με τον τεχνικό Χρβόγιε Κόλιανιν να κατακτά το πρώτο του νταμπλ ως head coach του Ολυμπιακού.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-4, 6-1, 1-3.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 5, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας.

ΝΟΒ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Αρ. Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 4, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σαπουνάκης.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα