Τζωρτζάτος: Σαλπάρει για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος

bet365

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος αφήνει τη Βουλιαγμένη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στη Βουλιαγμένη, αφήνει τους «μπέμπηδες» για άλλες... περιπέτειες.

Ο 32χρονος διεθνής τερματοφύλακας, με πληροφορίες του Gazzetta, σαλπάρει από τη Βουλιαγμένη για τον Πειραιά, καθώς τη νέα σεζόν θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, μιας τα έχει βρει με τον πειραϊκό σύλλογο.

Εκεί μαζί με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Μάνο Ζερδεβά θα συνθέσουν το νέο δίδυμο τερματοφυλάκων στον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

kouduris_tzortzatos
Klodian Lato / EUROKINISSI

Ο παίκτης πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς στους τρεις αγώνες των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό, στον πρώτο τελικό έπεσε στο νερό μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ στον 3ο τελικό της Τρίτης (28/5) αντικατέστησε τον Μανώλη Ανδρεάδη για λίγα λεπτά στο 3ο οκτάλεπτο.

tzortzatos_zervedas
Μάρκος Χουζούρης / EUROKINISSI

Γεννημένος στις 11/5/1992 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, στον οποίο παρέμεινε έως το 2014 για να μεταπηδήσει έπειτα στον Εθνικό Πειραιώς. Το 2018 φόρεσε το σκουφάκι του ΠΑΟΚ για να ενταχθεί πλέον στο δυναμικό του ΝΟΒ το καλοκαίρι του 2019.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα