Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Νίκος Δεληγιάννης έλυσαν τη συνεργασία τους

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νίκος Δεληγιάννης

bet365

Ο Νίκος Δεληγιάννης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης, έπειτα από συνεργασία τεσσάρων ετών, που σημαδεύτηκε με την κατάκτηση του Challenger Cup.

Ο Νίκος Δεληγιάννης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης, έπειτα από μια γόνιμη συνεργασία σχεδόν τεσσάρων ετών.

Ο 47χρονος προπονητής στη θητεία του στην ομάδα μπόρεσε να γράψει ιστορία, οδηγώντας τον Απόλλων Σμύρνης στην κατάκτηση του Challenger Cup τον Απρίλιο του 2023.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

«Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δεληγιάννη, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύ σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας.

Μετά από τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια συμπόρευσης οι δρόμοι της… αμφίβιας "ελαφράς ταξιαρχίας" και του 48χρονου προπονητή χωρίζουν.

Ο Νίκος Δεληγιάννης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης τον Νοέμβριο του 2020, οδηγώντας τους "κυανόλευκους" σε πλείστες διακρίσεις εντός και εκτός των ελληνικών τειχών, με κορυφαία, βεβαίως, την κατάκτηση του LEN Challenger Cup τον Απρίλιο του 2023! Μια σπουδαία επιτυχία που θα μείνει χαραγμένη με χρυσά και ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου μας όσο και στην προπονητική διαδρομή του ιδίου.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί ξανά τον Νίκο Δεληγιάννη για τη σημαντική προσφορά του στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, το οποίο τη σεζόν που τελείωσε έφτασε και στην παρθενική παρουσία του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Νίκο, εκτιμούμε βαθιά τη σπουδαία προσφορά σου στον Απόλλωνα Σμύρνης και σ' ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα χρόνια της κοινής μας συμπόρευσης. Εις το επανιδείν...».

Το απαχαιρετιστήριο μήνυμα του Δεληγιάννη

Ο Νίκος Δεληγιάννης σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε τα εξής: «Τέσσερα μαγικά χρόνια.

Περάσαμε όμορφα, δουλέψαμε σκληρά, πετύχαμε πολλά, αλλάξαμε πολλά, μάθαμε περισσότερα, αγαπήσαμε, φτάσαμε σε κορυφές και σε πρώτες φορές, παίξαμε ωραίο πόλο… Ολοι!
Γι αυτό το λόγο, ευχαριστω πολύ τον Γιώργο που με εμπιστεύθηκε σε δύσκολες στιγμές, τον κύριο Βελλή που υποστήριξε πολύ, τον κλυριο Πόλυ για όλα, τον άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Μιτελούδη για όλη του την παρουσία και υποστήριξη, τον Γιώργο Καζαζίδη για την άριστη προετοιμασία των αθλητών, τον Γιώργο Αγγελάκη, γιατί γίναμε ΦΙΛΟΙ (τυχερός ο Απόλλων που εχει έναν τέτοιο άνθρωπο στις τάξεις του) και όλο το προσωπικό του συλλόγου για την αμέριστη βοήθεια στα πάντα…

Τέλος, να πω πως ειναι σπουδαίο να μπορείς να έχεις ζήσει τη διαδρομή της ζωής σου με τόσο σπουδαία παιδιά και καταπληκτικούς αθλητές, όσο τους περισσότερους που είχα μαζί μου στην ομάδα. Ξέρουν ότι δεν τους εκτιμώ απλά, δεν τους ευγνωμωνώ απλά, δεν τους ευχαριστώ απλά, τους αγαπώ αληθινά. Λίγο παραπάνω εκείνους στους οποίους εχω αδυναμια!
Υ.Γ Επέλεξα την πιο χαρακτηριστική φωτό, όχι τη μούρη μου, όχι τους αθλητές μου, αλλά το γεμάτο "Σεράφειο", που καταφέραμε όλοι μαζί να γεμίζουμε».

apollon smyrnis water polo


@Photo credits: INTIME, Κώστας Καρατζάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα