Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον Σέρβο, Μάρκο Ράντοβιτς

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον Σέρβο, Μάρκο Ράντοβιτς

bet365

O Σέρβος αριστερόχειρας περιφερειακός, Μάρκο Ράντοβιτς θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σημαντική ενίσχυση στα δεξιά της περιφέρειας για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Μάρκο Ράντοβιτς για τη σεζόν 2024-2025!

Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 2001 στο Βελιγράδι, ο Σέρβος αριστερόχειρας περιφερειακός είναι γέννημα θρέμμα του Ερυθρού Αστέρα, αγωνιζόμενος στην πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» από τα 15 του χρόνια!

Είναι διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της Σερβίας, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών της χώρας του τον Φεβρουάριο του 2019 και αποτελώντας μέλος των 17 παικτών που είχε μαζί του ο Ούρος Στεφάνοβιτς το καλοκαίρι του 2023 για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την Τελική φάση του World Cup και την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Ο 23χρονος περιφερειακός που διακρίνεται για την εκτελεστική του ικανότητα, την ομαδικότητα και την προσήλωση στην άμυνα ξεκίνησε να παίζει πόλο σε ηλικία οκτών ετών στον Ερυθρό Αστέρα.

Ανεβαίνοντας τις ηλικιακές ομάδες προωθήθηκε στην πρώτη των «ερυθρολεύκων» μόλις στα 15 του, έχοντας να επιδείξει παρουσίες σε τελικούς Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων, όπως, βεβαίως, και την κατάκτηση δύο Κυπέλλων Σερβίας το 2021 και το 2023.

Τη σεζόν 2020/21 έφτασε με τον Ερυθρό Αστέρα στα Ημιτελικά του Euro Cup, ενώ, έχοντας ήδη 8χρονη εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης, μέτρησε φέτος 17 γκολ σε 10 αγώνες των ομίλων του Champions League, φτάνοντας μέχρι και τα Προημιτελικά του Euro Cup, όπου, επίσης, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όπως αναφέραμε έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Σερβίας, πανηγυρίζοντας το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 της Πράγας το 2021 και το αργυρό (ενάντια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ελλάδα) στο Παγκόσμιο Κ20 το 2019 στο Κουβέιτ. Θα βρει ως συμπαίκτη στον Απόλλωνα τον αντίπαλό του τότε στον Τελικό, Μιχάλη Δίπλαρο.

Ο Μάρκο Ράντοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις στο www.apollonwaterpolo.gr τόνισε για τη μεταγραφή του: "Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εντάσσομαι στην ομάδα του Απόλλωνα. Ο Απόλλων κάνει βήματα μπροστά κάθε χρόνο. Οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά όλοι μαζί θα φτάσουμε στην επίτευξη των υψηλών στόχων μας"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα