Ολυμπιακός: Πάει για το διπλό «μπαμ» με Κάκαρη και Ζάλανκι

Δημήτρης Ντζάνης
polo

bet365

O Ολυμπιακός πάει για το μεγάλο κόλπο αποκτώντας από την Προ Ρέκο τον Κωνσταντίνο Κάκαρη και τον Ούγγρο περιφερειακό Γκέργκο Ζάλανκι.

Η δράση στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων κορυφώνεται στο Παρίσι, όμως ο σχεδιασμός των συλλόγων δεν σταματά.

Η διάλυση της Προ Ρέκο άνοιξε ευκαιρίες σε ευκαιρίες σε ευρωπαϊκούς συλλόγους να προσεγγίσουν αστέρια της πρωταθλήτριας Ιταλίας και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη -διπλή- κίνηση με την απόκτηση του διεθνή φουνταριστού, Κωνσταντίνου Κάκαρη και του Ούγγρου αριστερόχειρα «πιστολέρο» Γκέργκο Ζάλανκι.

Οι δύο παίκτες μπήκαν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» στην ιταλική ομάδα με την αποχώρηση του επί σειρά ετών χρηματοδότη Γκαμπριέλε Βόλπι. Η ιταλική ομάδα από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε πως οι παίκτες θα ήταν ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο επαγγελματικό τους σταθμό.

Για τον Κάκαρη αρχικά υπήρξε σενάριο επιστροφής στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια πριν πάει στην Προ Ρέκο, όμως ο φουνταριστός της εθνικής ομάδας οδεύει προς την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για μια σεζόν πριν από τρία χρόνια.

Ο Γκέργκο Ζάλανκι πήγε στην Προ Ρέκο, από τη Φερεντσβάρος το 2021, με τον διεθνή Ούγγρο αριστερόχειρα περιφερειακό να κατακτά δύο φορές το Champions League (2022, 2023).

zalanki

Η επιλογή του 29χρονου Ζάλανκι είναι ιδανική για τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Μάρτον Βάμος, με τους δυο παίκτες να αποτελούν βασικά επιθετικά όπλα για την Ουγγαρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η οριστικοποίηση των μεταγγραφών αναμένεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και οι παίκτες οφείλουν να περιμένουν μήπως η Προ Ρέκο βρει χρήματα αν και σε χθεσινή ανακοίνωσh του ιταλικού συλλόγου σημειώνεται πως «οι παίκτες που βρίσκονται επί του παρόντος σε συμβόλαιο με το Pro Recco Nuoto e Polo Watero SSD A RL αφήνονται ελεύθεροι να αναζητήσουν μια διαφορετική επαγγελματική ρύθμιση, με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης με τα υπάρχοντα συμβόλαια, μέχρι να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα